Rune Septembrie 2020. Sagetatorii au parte de toate bucuriile vietii, Berbecii trec prin momente dificile

Rune Septembrie 2020. Cunoscutul numerolog, Mihai Voropchievici, vine cu vesti pentru toata lumea. Inceputul de toamna aduce schimbari importante in viata nativilor. Se deschide un nou ciclu.

Iata ce spune numerologul:

“Berbec. Intra intr-o perioada de mai multa tacere. E mai ganditor, e mai intelept. Se inconjoara cu o aura de mister- Devine o persoana mai poderata, mai rece, mai calculata. Are o luna in care este foarte greu sa provoci un berbec sa afli ce il framanta si ce e in sufletul lui.

Taur. Au o luna in care trebuie sa abordeze toate problemele, altfel decat le-a abordat in lunile precedente. Obligatoriu, schimbati tactica, daca vreti sa obtineti rezultate benefice.

Publicitate

Gemenii. Se gandesc ca ce ar fi daca luna septembrie ar fi o luna de facut bagaje si de hoinarit. E o luna de multe calatorii, multe drumuri, multe lucruri. Si pentru un concediu pentru deplasari. E o luna calare pe drumuri, cam asa. Tot pe drum, pe drum, pe drum.

Citeste si articolul :   Horoscop 13-19 iulie. Luna in scadere indeplineste dorintele. Ce se intampla cu fiecare zodie

Rac. Are o luna in care are doua lucruri de rezolvat. Sa se relaxeze total si sa scoata din mentalul lor problemele de sanatate a celor dragi, chiar daca nu i-a vazut o perioada de timp, sa scape de iluzoriul acesta, pentru ca ei de multe ori sunt asa niste fire mai taciturne si se gandesc numai la partea negativa a lucrurilor. Deci relaxare si scoaterea lucrurilor negative din mental vis-a-vis de starea de sanatate a celorlalti.

Leu. O zodie care nu prea are rabdare. Trebuie sa nu forteze mana norocului, pentru ca lucrurile placute si toate benefice sunt pregatite doar pentru cei care stiu sa astepte.

Fecioara. Are o luna grea, de incercari, de proba. O parte din luna este a ei. Multa munca, consumuri energetive. Sa aiba grija la odihna, la alimentatie si munca aceea sa si-o dozeze undeva, pentru ca este o luna mult mai provocatoare.

Balanta. E luna razboiului, numai batalii. Mici certuri, mici tamponari, scandaluri, dar ganditi-va si nu mai actionati in modul acesta, ca tot voi veti castiga, dar nu neaparat cu batalii. Incercati cu vorba luna.

Citeste si articolul :   Horoscop rune 24-30 mai 2021. Vesti bune si vise implinite pentru doua zodii

Scorpion. Da de bucurie. Sume de bani importante, cadouri, vesti bune. Incepe sa iasa soarele. Scorpionul a avut perioade de incercari, asteptari si cateva nereusite.

Sagetator. E norocos prin excelenta, tot anul. Va da lovitura si se va produce un salt rapid calitativ in existenta sagetatorului. Saltul calitativ vine din toate directiile. Sanatate, bani, dragoste, bucurii, implinire, fericire.

Capricorn. Are o luna de vorba multa, bani putini. Va da sfaturi, va fi un sfatuitor bun, dar e obligat ca si el sa mai ciuleasca urechile si sa mai asculte si pe cei din jur care comunica si vorbesc cu el si vor sa ii transmita ceva. De multe ori, capricornul la tot ce sunt sugestii de la terte persoane e cam surd.

Varsator. Fertilitate si belsug. Sa dea Domnul ca toti varsatorii sa se uneasca in spirit si gandire si lucruri bune, sa transmita si beneficitate asupra tarii pe care din fericire, leul si varsatorul o tin in axa lor.”

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 septembrie 2022. Gemenii trebuie sa aiba grija cu tranzactiile financiare

Pesti. Da navala dragostea peste ei. Dragoste fierbinte, pasionala.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.