Horoscop rune pentru saptamana 27 aprilie – 3 mai. Mihai Voropchievici: Pestii fac schimbari uriase

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici. Numerologul a prezentat previziunile runelor pentru saptamana 27 aprilie – 3 mai. Afla ce se intampla cu zodia ta, ce surprize iti rezerva astrele in urmatoarea perioada.

Horoscop Berbec. Saptamana urmatoare esti in centrul atentiei. Cineva iti va trimite un cadou minunat.

Horoscop Taur. Poti gasi o dragoste noua, ceva pasional.

Horoscop Gemeni. Sunt sfatuiti sa dea la o parte toate grijile, problemele legate de trecut.

Publicitate

Horoscop Rac. Are o saptamana de protectie divina.

Horoscop Leu. Foarte curand va afla un adevar important care ii schimba viata.

Horoscop Fecioara. Fertilitate si belsug. Peste putin timp visele voastre se implinesc.

Horoscop Balanta. Intra intr-o saptamana in care se imbraca intr-o aura de mister.

Horoscop Scorpion. Se pregateste pentru o mica batalie. Se rezolva cu totul numai daca vor fi calmi.

Horoscop Sagetator. Cineva primeste un mesaj care ajunge si la ei. Vor comunica mult.

Horoscop Capricorn. E in asteptarea unei schimbari foarte importante.

Citeste si articolul :   Rune pentru saptamana 10 - 16 august 2020. Racii au parte de tot ce-si doresc, Taurii sunt foc si para

Horoscop Varsator. Trebuie sa se relaxeze si sa nu-si mai faca griji.

Horoscop Pesti. Au o saptamana in care trebuie sa faca schimbari.

Mihai Voropchievici a prezentat si tainele horoscopului egiptean al sufletului.

Horoscopul egiptean e foarte interesant pentru ca, comparativ cu alte horoscoape, care au 12 puncte de reper, 12 luni, 12 zodii, aici se ia mai mult matematic. E un horoscop practic, simplu, la obiect, unde ai doar cinci elemente. E un fel de horoscop al omului pentru ca simobolistica omului este 5″, a spus Mihai Voropchievici.

Publicitate

HOROSCOP. Pentru cei nascuti in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31

Zodia sufletului este REN (Nume).

Sunt oameni care pot intra in viata celorlalti ca o sursa de inspiratie, au darul viziunii, al reformarii, sunt persoane mai aparte, dar pot servi si ca model pentru ceilalti.

HOROSCOP. Pentru cei nascuti in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27

Zodia sufletului este BA (Suflet)

Anticii erau de parere ca sufletul este esenta personalitatii. Fac parte dintre persoanele care pot distruge o alta persoana sau o pot ridica sa fie speciala. Este infatisat drept o pasare cu cap de om. Sunt persoane foarte emotive si au parte de trairi puternice. Cauta sa fie armonie cu toti cei din jur. Au o personalitate puternica.

Citeste si articolul :   Horoscop rune pentru luna mai 2020. Racii cauta forta divina, Balantele au parte de belsug. Ce spune numerologul despre toate zodiile

HOROSCOP. Pentru cei nascuti pe 3, 8, 13, 18, 23, 28

Zodia sufletului este KA (Stralucirea vitala)

Sunt persoane care-si dedica intreaga viata simturilor. Sunt foarte pasionale, traiesc fiecare moment la intensitate maxima. Fiinta lor exprima ceva aparte. Stiu sa se faca iubite, sa se bucure de vitalitate sufleteasca si trupeasca.

HOROSCOP. Pentru cei nascuti pe 4, 9, 14, 19, 24, 29

Zodia sufletului este SHEUT (Umbra)

Sunt persoane diplomate si au mereu un cuvant de spus. Sunt joviale, calme, delicate si au o minte foarte ascutita. Sufletul lor este pur si e posibil sa le fie distruse idealurile. Lupta sa descopere adevarul absolut si cred in ceea ce iubesc.

HOROSCOP. Pentru cei nascuti pe 5, 10, 15, 20, 25, 30

Zodia sufletului este IB (Inima)

Sunt persoane foarte sensibile, afectuoase, emotive si au o viata minunata. Au un suflet frumos si reusesc sa-si pastreze toate relatiile cu cei din jur.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.