Horoscop 26 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Zodia care primeste vesti negre

Horoscop cu Neti Sandu. Afla de la celebrul astrolog ce ti-au rezervat astrele pentru astazi.

HOROSCOP 26 APRILIE 2020 BERBEC

Poate va luati un gadget, ceva care sa fie la reducere, pare sa fie convenabil la pret si o fi pentru copiii vostri. Voi ati inceput sa strangeti randurile sa faceti lucruri care va sunt de folos si voua si celorlati, c-aveti multe de oferit – generozitate e morala voastra forte.
HOROSCOP 26 APRILIE 2020 TAUR

O sa primiti cadouri, vi se livreaza vreo comanda si o sa fie ceva la care sa nu va fi asteptat. Apar surprize, or sa va caute niste oameni dragi, poate doar in virtual, dar va suna cu promisiuni de viata mai buna, v-anunta si reusitele lor.

Publicitate

HOROSCOP 26 APRILIE 2020 GEMENI

Poate ati luat o decizie referitoare la serviciu si o s-o puneti in aplicare de maine incolo, vorbiti cu sefii. Poate preparati ceva special, impartasiti de la distanta cu vecinii de apartament, poate locuiti la curte si o sa va bucurati de acest fel de comunicare.

HOROSCOP 26 APRILIE 2020 RAC

Se poate sa fie o manifestare de dragoste din partea cuiva care va vrea inapoi si o sa v-atinga frumos la partea sentimentala. Se poate sa aveti ceva de spus, de facut si in video o sa spuneti o sa aratati ce minunatii or fi iesit din mainile voastre si o sa aveti si un feedback.

Citeste si articolul :   Luna Noua in Leu

HOROSCOP 26 APRILIE 2020 LEU

O veste care sa va anime speranta de schimbare favorabila, vine cienva care v-o fi lipsit ca aerul. Poate aveti de facut niste cumparaturi, dar le puteti face cu telefonul in mana, o sa luati legatura si cu cineva de departe sa restabiliti conectarea – pe linie de serviciu sau persoanala.

HOROSCOP 26 APRILIE 2020 FECIOARA

Poate o sa primiti niste lucruri pe care vi le-ati dorit si o sa aveti cui sa multumiti pentru ele. Puneti pe hartie sa vedeti cat cheltuiti si ce va ramane ca sa mai faceti cate ceva pe acasa, daca tot nu puteti pleca nicaieri si n-aveti pe ce da banii.

HOROSCOP 26 APRILIE 2020 BALANTA

V-ati gandit la ceva nou de facut la serviciu, poate veniti cu o idee care-o sa prinda la sefi si-or sa puna umarul si colegii. O sa primiti vesti bune de la prieteni si de la rude si o sa va faceti planuri de revazut cat mai curand ca sa va reluati bunele obiceiuri de a avea activitati comune.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 august 2021. Zi plina de noroc pentru Berbec

HOROSCOP 26 APRILIE 2020 SCORPION

O sa aveti de luat de undeva niste bani si poate mai dati sfoara in tara sa vi trimita, s-ajunga odata in contul vostru. Apar vesti bulversante, care o sa va puna intr-o oarecare stare de alerta si-o sa va consultati cu familia ca sa luati cele mai bune decizii.

HOROSCOP 26 APRILIE 2020 SAGETATOR

O sa va asociati cu cineva ca sa lucrati la un proiect sa vindeti niste produse c-aveti nevoie de bani. Se anunta cineva, in video, are sa va transmita un mesaj si poate se adreseaza inimii voastre, poate va vrea in relatie, pentru totdeauna.

HOROSCOP 26 APRILIE 2020 CAPRICORN

O sa castigati mai multi bani daca mai lucrati in paralel sau vindeti ceva pe care nu-l folositi. Aveti deja un plan c-o sa faceti ceva pentru casa, iar daca la voi e totul aranjat, poate le-ntindeti o mana de ajutor alor vostri care nu se descurca singuri.

HOROSCOP 26 APRILIE 2020 VARSATOR

Se poate sa fie ziua cuiva din familie si o sa fie o atmosfera festiva, in mic asa, si cu prietenii pe skype. O sa faceti echipa acasa cu ai vostri sa va umpleti timpul liber altfel, poate faceti un pic de miscare sau altceva care sa va tina concentrati, sa fie recreativ.

Citeste si articolul :   Horoscop de weekend, cu Neti Sandu. Trei zodii isi intalnesc norocul

HOROSCOP 26 APRILIE 2020 PESTI

Poate gasiti ceva delicatese, ori le comandati c-aveti un motiv, sarbatoriti ani de casatorie, sau altceva. Aveti deja un gand de autopromovare, mai intrebati in dreapta si-n stanga daca metoda e buna si-o sa aveti de castigat daca metoda e buna.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.