Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune pentru trei zodii

Horoscop 8 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Astrologul a prezentat, la stirileprotv , previziunile astrale pentru toate zodiile.

Horoscop 8 octombrie 2021, cu Neti Sandu:

BERBEC

Se poate sa va-ntelegeti, in sfarsit, cu cineva care a mai incercat sa se-apropie, dar s-a lovit de nepasarea voastra. Poate-abia acum o sa cadeti la o-nvoiala cu cei care v-au propus o afacere, dar nu se-ntruneau toti factorii la acel moment, dar intre timp s-au mai schimbat lucrurile.

TAUR

O sa revina cineva care v-a mai sunat sa va scoata la o cafea, insa ati fost prinsi cu treburi si n-a mai insistat. Se rezolva chestiuni de serviciu si or sa se deblocheze si banii c-aveti mari asteptari in sensul asta – sa recuperati banii la care visati de cateva luni.

GEMENI

Se poate sa primiti o distinctie, sa vi sa recunoasca niste calitati si sa va creati un drum de succes de-aici incolo. O iesire la plimbare v-ar aduce mai aproape de fiinta iubita, c-o sa aflati lucruri noi daca o sa va petreceti timpul intr-un spatiu neutru.

RAC

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 iunie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Vi se ofera sansa de a va reface viata sentimentala, c-o sa apara cineva care sa fie in rezonanta cu voi. Se poate sa luati o decizie referitoare la locuinta si sa renovati sau sa reamenajati interiorul ca sa se poata si invata si lucra de acasa, ori poate e nevoie de o camera pentru un nou nascut.

LEU

O sa intalniti si voi intr-un grup de prieteni pe cineva care sa fie interesat sa va mai vedeti ca sa legati o relatie. O sa reglati situatia scolara, duceti actele la scoala, achitati taxele, ca sa fie totul in regula, sa va puteti prezenta la examene. Se poate sa fie vorba despre copii.

FECIOARA

Se poate sa vindeti o proprietate si sa puneti banii de-o parte ca sa va luati altceva in loc, cat de curand. Se poate sa bateti palma pentru un contract cu care va tentasera niste angajatori mai demult, dar i-ati refuzat ca n-aveati timp pentru ei – acum insa v-ati mai eliberat.

BALANTA

O sa-i dati de capat unei probleme de sanatate care v-a sacait de o vreme-ncoace si o sa fiti in forma maxima. Se rezolva chestiuni mai vechi si o sa dati drumul proiectelor noi, pot fi si de viata personala, sa va luati o masina sau sa va casatoriti, sa va luati o locuinta.

Citeste si articolul :   Horoscop 13 iunie 2020, cu Neti Sandu. Doua zodii au noroc fantastic, astazi

SCORPION

Vizita cuiva o sa va faca sa uitati de stres, de toate apasarile si poate va deschide o noua perspectiva la capitolul relatii. E posibil sa dispuneti de niste bani si sa iesiti la plimbare, sa va aerisiti, c-ati obosit si e nevoie de un suflu de prospetime pe undeva.

SAGETATOR

O sa va-ngrijiti ceva mai mult de voi, poate mai umblati la stilul vestimentar, va alegeti alta tunsoare, si o sa va treziti cu alta stare de spirit. Sunteti pe punctul de a semna un contract, fie el si de colaborare, dar mai sunt niste restante care va fac sa bateti pasul pe loc.

CAPRICORN

Se poate sa fiti invitati la un eveniment care sa v-aduca in centrul atentiei si sa primiti si sprijin din partea altora. Vi se propune o colaborare si o sa va straduiti sa va-mpartiti timpul incat sa v-ajunga si pentru serviciu si pentru extraprofesionale – familia pare sa fie intelegatoare.

VARSATOR

Poate aveti de sustinut o lucrare, de vorbit online ca sa va faceti cunoscute opiniile, ca e ceva de transmis. E posibil sa va invite cineva intr-o excursie si sa va duceti ca e nevoie de o destindere si ca sa veniti de-acolo cu idei, ca e rost de inspiratie.

Citeste si articolul :   Horoscopul zilei de 13 septembrie, cu Neti Sandu. Vesti amestecate pentru zodii

PESTI

Poate va parvine un raspuns de la banca sau de la judecatorie, ca lucrurile se misca in sensul dorit de voi. Vin ceva bani si o sa faceti cumparaturi, dar puneti de-o parte si ca sa iesiti cu prietenii pe undeva, daca nu de azi, macar de maine, poimaine.

Autor