Horoscop cu Neti Sandu. Refresh total pentru trei zodii

Horoscop 5 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Astrologul a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile. Afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

Se poate sa renegociati un contract si sa va repozitionati, c-aveti alte pretentii, si o sa ajungeti la o-ntelegere cu partenerii de afaceri. Se poate sa treceti peste o cearta si alte neintelegeri cu partenerul de cuplu si sa faceti sa mearga si mai bine casnicia.

TAUR

Publicitate

Poate dati de niste reduceri la obiecte de uz casnic, aparatura, decoratiuni ori piese de mobilier, si o sa cheltuiti niste bani ca sa creati un alt confort pentru voi si ai vostri. V-ati facut investigatii medicale – stati linistiti, nu v-ati facut, e bine sa nu mai amanati pe altadata, macar preventiv.

GEMENI

Ati putea relua o preocupare deconectanta ca sa mai eliminati din stresul acumulat si o sa va puteti descoperi si alte veleitati – si care sa v-aduca si bani. Cineva cu care ati fost intr-o relatie n-a-ncheiat povestea si tot spera sa va-mpacati – restul depinde de voi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 septembrie 2020. Scorpionii au o zi excelenta

RAC

Poate va mutati in alta locuinta, sau mai faceti modificari in actuala, ca sa aveti mai mult spatiu, si sa va puteti desfasura si activitatea scolara, profesionala. Se poate sa vina cineva in vizita si sa mai ramana cateva zile pe la voi, fie cu treaba, fie de placere.

LEU

O s-aveti parte de reusite daca va alaturati unui grup si va straduiti sa intrati in armonia lui de functionare, c-o sa fie un exercitiu extrem de folositor pentru mai tarziu. Poate optati pentru o alta disciplina – optionala – incepeti o specializare pentru ca v-ati descoperit o noua pasiune.

FECIOARA

Publicitate

Se poate sa va luati o colaborare si care sa v-aduca acei bani de care-aveti nevoie, ca sunt multe de cumparat in perioada asta si poate faceti conserve de toamna, printre altele. Se poate sa va-ntelegeti cu partenerul de cuplu si sa investiti intr-o masina banii, dar numai daca nu se mai poate repara.

BALANTA

O serie de lucruri pe care vi le-ati propus mai demult isi afla rezolvarea, rand pe rand, si o sa va neteziti drumul spre succes. E nevoie de rabdare insa. Ar avea de unde sa vina un surplus financiar, poate va fi o marire de salariu si o s-aveti un alt confort din punct de vedere al banilor.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 august 2021. Taurul trebuie sa rezolve problemele vechi

SCORPION

Pareti a fi intr-o perioada de tranzit si o sa dati refresh total infatisarii si-o sa va ingrijiti si de sanatate sa fiti cu toate analizele medicale la zi – sa stiti cum stati. A ramas ceva nespus in relatia sentimentala si asta o sa va-mpiedice sa fiti deschisi unul cu celalalt – mai bine vorbiti.

SAGETATOR

Se-ncearca, o sa vedeti, cooptarea voastra intr-un proiect care e cu bataie lunga si v-ar aduce multi bani, totul e sa primiti si avizele favorabile. Parca mai aveti niste acte de parafat ca sa incheiati o situatie scolara, sau sa va puteti lua casa, ori poate o masina, cu credit.

CAPRICORN

Se poate sa vi se acorde a doua sansa in cariera si sa va etalati calitatile, sa intrati intr-o competitie in care succesul va fi de partea voastra, de data asta. Poate va duceti cu prietenii la sfarsit de saptamana undeva, la aer curat si faceti o rezervare, dati avansul.

VARSATOR

Poate faceti un efort intelectual c-aveti de pregatit o lucrare, ori poate sustineti un examen, si o sa fie cu emotii, dar se vad si rezultatele la final. Or sa vi se recunoasca in mod public niste merite, poate va fi si o festivitate de premiere, ca s-a-ncheiat o competitie.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Surprize placute pentru cateva zodii.

PESTI

O sa luati o decizie legata de bani c-ati vrea sa va-mprumutati pentru niste reparatii pe-acasa, ori pentru taxe scolare si vedeti daca v-ajunge salariul sa returnati banii. Poate aveti de autentificat niste acte la notar, faceti o donatie, semnati o imputernicire, e ceva important.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.