Horoscop cu Neti Sandu. Surprize placute pentru cateva zodii.

Horoscop 4 octombrie 2021, cu Neti Sandu. Astrologul a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile.

BERBEC

Vin bani de la serviciu, si o sa va interesati de niste colaborari ca sa stiti daca mai sunt valabile ofertele. O sa treceti cu vederea niste divergente de opinie cu cineva pe care nu vreti sa-l scoateti din viata voastra, pentru ca e o persoana valoroasa.

TAUR

Publicitate

Poate voi faceti niste schimbari pe-acasa si o sa va dramuiti banii incat sa v-ajunga pentru mobila, aparatura etc. Par sa fie niste schimbari pe la serviciu, si-o sa va conformati ca vi se potrivesc, intr-o oarecare masura, si aveti si ceva de spus, s-aduceti o nota personala.

GEMENI

Relatia de cuplu, care parea fara cusur a-nceput sa scartaie pe ici, pe colo si trebuie vazut care e cauza, ca se poate repara. Poate-o sa cheltuiti mai multi bani decat fusese vorba cu scoala copiilor, o fi nevoie de diverse gadgeturi, de bani pentru cursuri speciale, posibil si in particular.

RAC

Poate o sa va mai faceti un pic de timp si pentru relatia de cuplu, ca v-ati lasat prinsi de toate problemele de serviciu. Au aparut ceva probleme pe-acasa, e cate ceva de reparat si va preocupa si reamenajarea unui spatiu, de lucru, de studiu, sau poate de joaca pentru copii, de facut sport.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 martie 2023. Scorpionul va reusi in tot ce isi propune

LEU

O sa mai cheltuiti ceva bani cu niste piese de mobilier si probabil decoratiuni interioare, ca le-a venit si lor randul. O sa va descurcati cu drumurile, cu semnarea unor hartii, c-o sa le rezolvati si prin telefon, sau prin posta sa scutiti cateva deplasari.

FECIOARA

Se poate sa va rasfete si pe voi cineva si sa va destinda gestul, mai ales ca nu v-ati fi asteptat sa primiti ceva in dar. Se poate sa prelungiti un contract si sa mai cereti niste bani in plus ca si angajatorul are nevoie de voi, nu numai voi de el si trebuie sa vi-i dea.

BALANTA

Intrevedere cu cineva care o sa va scoata dintr-o incurcatura-birocratica si o sa va puteti continua cursurile, sa va angajati, poate, undeva. O sa le dati de capat unor probleme care v-au dat, serioase, batai de cap si o sa faceti progrese la slujba, la scoala, in viata personala.

SCORPION

Poate-o sa va implicati intr-o activitate care sa va aduca beneficii de imagine, dar si bani, daca totul o sa mearga ca la carte. Poate va asociati cu niste oameni ca sa va consolidati pozitia la slujba, in cadrul breslei si o sa va gasiti oameni interesati de o colaborare.

Citeste si articolul :   Vine clipa fericirii pentru 3 zodii. Destinul le intoarce binele facut. Horoscop 4 august, cu Neti Sandu

SAGETATOR

E momentul sa va bazati mai mult pe voi ca prietenii sunt cam ocupati, si nu e loc de suparare. O sa atrageti atentia celor din jur cu ceva care se cere in momentul de fata si o sa faceti un progress in cariera, o sa primiti validare.

CAPRICORN

O sa va interesati de acte, sa le luati gata semnate, sa va puteti deplasa c-aveti multe de facut in perioada asta si aveti nevoie de permise. Vi se propune un gen de activitate care v-ar aduce niste bani, dar e de vazut daca va convin conditiile, ca sa merite sacrificiul de timp.

VARSATOR

Se poate sa aveti de dat niste bani in plus la scoala pentru taxe si sa va descurcati, totusi cu banii, ca scoateti de la pusculita. Poate o sa faceti o deplasare ca sa rezolvati la fata locului niste probleme de serviciu si o sa va prinda bine sa mai schimbati peisajul, ca sa va-ntoarceti cu alt vibe.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Astrele anunta castiguri mari

PESTI

O sa va ganditi si la un credit bancar, in ultima instanta, daca nu reusiti altfel sa faceti rost de bani pentru masina, sau pentru scoala. Or sa va abordeze niste oameni de afaceri ca sa lucrati impreuna si daca veti fi pe aceeasi lungime de unda o sa va dati acceptul, c-aveti nevoie de noi provocari.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.