Restrictii dure la Craiova. Carantina de noapte si in timpul saptamanii

Restrictii dure in Craiova incepand din 4 octombrie, dupa ce a fost depasit pragul de incidenta de 7,5 la mia de locuitori. Persoanele nevaccinate nu mai pot iesi din case dupa ora 20.00 nici in timpul saptamanii, noteaza Mediafax.

Persoanele vaccinate sau care au trecut prin boala pot circula fara restrictii in orice interval orar. Nu este necesara declaratia pe proprie raspundere, adeverinta de la angajator sau legitimatia de serviciu.

Persoanele nevaccinate nu pot circula in intervalul orar 20:00 – 5:00, cu anumite exceptii care trebuie mentionat in declaratia pe proprie raspundere.

Magazinele sunt deschide intre orele 5:00 – 22:00.

La restaurante, cafenele, sali de fitness, piscine, nunti, botezuri, spectacole si teatru pot merge doar persoanele vaccinate sau cele trecute prin boala, pana la ora 24:00.

Competitii sportive in spatii inchise sau deschise sunt permise doar persoanelor vaccinate sau care au trecut prin boala doar intre orele 5:00 – 24:00, pana la 50 % din capacitatea maxima a spatiului, cu distanta de minim 1 metru intre persoane si cu masti de protectie.

Citeste si articolul :   Poti sa iesi din localitate si fara declaratie. Ce document trebuie sa ai la tine

Rata de infectare, duminica, in Craiova, este de 7,78 la mia de locuitori.

Autor