Neti Sandu vine cu vesti bune la inceput de weekend. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 20 august, cu Neti Sandu. Astrologul PROTV ne prezinta principalele previziunui astrale.

BERBEC

E posibil sa luati niste bani care sa v-ajute sa dati o raita prin imprejurimi, sa faceti miscare, sa schimbati peisajul.

O reusita – posibil in plan profesional e ceva care va suplimenteaza salariul si o sa puteti permanentiza munca respectiva daca e rentabila.

TAUR

E cineva care va iubeste si o sa va declare ca nu poate trai fara voi si chiar o sa apreciati franchetea.

Se poate sa luati o decizie legata de casa si sa va interesati de o locuinta noua, sau de o reamenajare a celei in care traiti acum, ca vreti un refresh total.

GEMENI

Revin si la voi vremurile bune si o sa va asezati la casa voastra c-aveti si voi nevoie de stabilitate in familie.

Ati putea pleca de azi sa respirati un aer si mai curat decat la voi si sa lasati in urma toate grijile, sa va odihniti mintea si sufletul si corpul bineinteles.

RAC

O sa va bucurati de revederea unor rude apropiate, poate v-adunati zilele astea in jurul unei mese festive la un botez, o nunta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 iunie 2023. Varsatorul trebuie sa isi schimbe stilul de viata

Vi se lanseaza o invitatie de plecat intr-o plimbare la malul marii, sau pe varf de munte cu parapanta, cu telecabina, sa va relaxati, din mers, asa.

LEU

E o perioada favorabila negocierilor si o sa va oferiti un timp de gandire ca s-alegeti ce e cel mai bun pentru voi.

Sunt cateva aspecte din trecut care se cer rezolvate cat mai repede cu putinta, ca sa puteti incepe proiecte noi care sa va repuna pe firmament, sa straluciti.

FECIOARA

Ati putea perfecta comunicarea si sa vorbiti in public, sa tineti speechiuri in retelele de socializare sau sa scrieti.

Voua va reusesc demersurile care tin de acte, de cursuri, de inscrierea la scoala, si de reactualizat buletin, pasaport, permise de toate felurile.

BALANTA

E bine sa vedeti cum stati cu sanatatea ca sa fiti buni, zdraveni, sa puteti munci fra probleme si sa faceti si unele schimbari.

Ati putea incropi niste colaborari si mai faceti rost de bani in plus si pentru care sa nu depuneti mari eforturi, ca e placuta munca.

Citeste si articolul :   Vesti noi de la Neti Sandu. Surprize totale pentru o zodie

SCORPION

O sa va fie apreciata munca, poate luati o prima, sau chiar un premiu, va fi ceva stimulativ.

O sa va bucurati de suportul unor oameni care pot pune umarul ca sa incheiati o lucrare, poate-acasa e ceva greu de facut, poate va mutati, sau zugraviti.

SAGETATOR

E cineva care insista sa colaborati si daca va convin toate conditiile o sa va dati acordul la-nceputul saptamanii viitoare.

Se contureaza niste bani care sa acopere cheltuielile curente si sa va puteti permite si o iesire la plimbare in week-end ca sa va recreati.

CAPRICORN

Se poate sa primiti un cadou si sa intelegeti cat de mult va iubeste acea persoana si toata nelinistea va fi spulberata.

Vi se restituie bani, vi se dau raspunsuri la-ntrebarile puse cu mult timp in urma si o stiti cum stati si la serviciu si acasa, cu familia.

VARSATOR

Se poate sa luati niste bani si sa plecati intr-o plimbare prin tara, pe la un munte, o mare si o sa va-ntoarceti revigorati.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 aprilie 2022. Gemenii trebuie sa inainteze cu calm

Pare sa fie un weekend incarcat de evenimente, o fi ceva care vi se-ntampla chiar voua, sau in familia voastra e o sarbatoare si e animatie cat cuprinde.

PESTI

O sa va mai ganditi pana luni la posibilitatea de a mai cstiga niste bani care pot veni din colaborari.

E posibil sa-ntalniti la un party pe cineva plin de viata, si care sa se plieze, frumos, pe felul vostru de a fi ca sa puteti dezvolta o relatie care sa va-mplineasca sufleteste, a spus Neti Sandu la Stirileprotv.

Autor