Horoscop cu Neti Sandu. Vesti bune la inceput de saptamana

Horoscop 16 august, cu Neti Sandu. Astrologul PROTV ne prezinta principalele previziuni astrale ale zilei de luni. Iata ce ti-au pregatit astrele.

“BERBEC

O sa alocati timp, bani, energie ca sa faceti casa – buna, sa reparati ceva, poate renovati, mai construiti ceva.

E de lucru la slujba, vi se promit si bani care chiar or sa vina si o sa urmeze si o promovare la o adica, pana la sfarsitul anului ceva bun se-ntampla.

Publicitate

TAUR

O sa va puteti pune in valoare niste calitati, si sa fie o relansare, ca e o nevoie interioara de a schimba ceva in viata voastra.

Voi o sa va mai destindeti – sufleteste, ca apare acea persoana de care va e dor si raspunsul cu care vine este pe gustul vostru si o sa fiti la unison.

GEMENI

Invitatia pe care-o asteptati, de la fiinta iubita, sa plecati intr-o vacanta, chiar dac-ati mai fost, soseste si-ncepeti pregatirile.

O sa puneti la punct detaliile unei afaceri, poate fi si un proiect de serviciu si o sa dati dovada de flexibilitate, ca va doriti colaborarea cu acesti oameni.

Citeste si: Neti Sandu stie care sunt cele mai norocoase zodii. Ce destin are fiecare zodie

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 septembrie 2021. Ziua Scorpionului este menita pentru noi inceputuri

RAC

Se-anunta succes in formula de grup – aveti diverse activitati, fie la serviciu, fie in particular, cat sunteti in vacanta.

Voi se pare c-o sa reganditi strategia financiara a familiei si o sa mai cautati o sursa suplimentara de bani, ca salariul nu e suficient, mai ales dupa concediu.

LEU

O sa va-ngrijiti si de voi, de cum aratati, va reinnoiti garderoba, daca n-ati facut-o deja, si vedeti si cu sanatatea cum stati.

O sa va dati intalnire cu partenerii de afaceri, poate va duceti la un interviu si o sa va luptati pentru un job mai bun, pentru un contract care promite bani frumosi.

FECIOARA

Se poate sa va si cumparati, dar sa si primiti cadou un telefon, un laptop, diverse gadgeturi ca se uzeaza cele vechi.

Se-anunta un program incarcat si o sa va descurcati fara probleme c-aveti energie si-o sa puneti la bataie toate abilitatile, ca sa faceti treaba ca lumea, nu de mantuiala.

BALANTA

O sa aveti de unde sa luati mai multi bani si sa va ganditi la un mic concediu, ca simtiti nevoia de relaxare.

Citeste si articolul :   Neti Sandu, previziunile astrale pentru astazi.

Se pare c-ati tot amanat niste probleme care tin de sanatate si o sa va faceti o programare la medic, la analize ca sa nu mergeti pe bajbaite, sa stiti ce anume sa tratati.

SCORPION

Poate-o sa fie bine acceptat de sefi un proiect, veti primi si finantare si va asigurati un venit constant.

Pare sa fie o perioada banoasa si chiar o sa renegociati niste contracte ca sa va luati mai multi bani daca tot aveti si mai mult de lucru de o vreme-ncoace.

SAGETATOR

Va invita cineva intr-o plimbare prin alta zona a tarii si dac-aveti cateva zile libere o sa va duceti, ca voua va place sa calatoriti.

Lucrurile sunt cam amestecate la voi , dar nu sunt departe de stilul vostru si o sa va descurcati c-aveti prezenta de spirit si va plac provocarile pentru c-asa faceti progrese.

CAPRICORN

Poate dati de niste bilete ieftine de vacanta, posibil niste last minute si va luati cateva zile libere si va duceti.

O sa perfectati niste acte ca sa va puteti misca, fie cu treaba, fie sa va duceti in vacanta, si de fapt le puteti imbina pe cele doua, ca sa fiti cat mai eficienti.

Citeste si articolul :   Calendarul previziunilor lui Nostradamus pe ani: "Un val de dezastre naturale va lovi intreaga lume"

VARSATOR

Poate va interesati de un imprumut pe care-l planuiti demult ca sa va puteti lua o casa, ori sa-ncepeti o afacere.

E momentul sa-i abordati pe sefi ca sa le propuneti cateva dintre ideile pe care vreti sa le puneti in practica si-aveti nevoie de ok-ul lor.

PESTI

V-au ramas niste aspecte de clarificat in cadrul relatiei de cuplu si e bine sa nu mai amanati discutia.

Apar oferte de lucru, pot fi colaborari, dar si un job cu norma-ntreaga, ca abia acum incepe lumea sa va aprecieze, o sa iesiti, practic, din conul de umbra, a spus Neti Sandu pentru Stirileprotv.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.