Cat de rele sunt diferitele semne ale zodiacului

In acest articol, va vom spune cum reactioneaza diferitele semne ale zodiacului.

Va reamintim inca o data ca doar persoanele nascute intre 1 si 18 ale lunii sunt considerate semne „pure” ale zodiacului. Restul sunt influentate de semnul anterior sau urmator al zodiacului, atat de caracter, cat si de soarta. Acest lucru trebuie amintit.

Berbec

Berbecul se poate preface ca totul este in ordine pentru o lunga perioada de timp, mai ales daca are nevoie de o persoana rea pentru ceva. Dar daca exagerati, exista doua optiuni pentru reactie.

In primul rand: Berbecul va uita pur si simplu de aceasta persoana, nu va mai comunica cu ea, chiar si din motive oficiale. In al doilea rand: reprezentantul semnului isi va revarsa indignarea asupra ta. Berbecul este cu siguranta capabil “sa-si arate coarnele”. Si aceasta este o vedere destul de inspaimantatoare, desi reprezentantii acestui semn zodiacal sunt de obicei inofensivi. In ciuda aspectului sau redutabil, un Berbec jignit va lua rapid lucrurile in propriile maini si te va ierta.

Publicitate

Taurul

Rabdarea Taurului poate fi invidiata – nu sunt suparati de fleacuri . Reprezentantii acestui semn pot arata condescendenta fata de oamenii care ii jignesc mult timp. Taurul crede ca cei mai nepoliticosi nici nu merita o reactie violenta.

Cu toate acestea, daca il enervati prea activ pe Taur, riscati sa va confruntati cu probleme serioase. Daca depindeti financiar de el, el va incepe cu „reduceri bugetare” – si nu din razbunare, ci din edificare. Daca acest lucru nu are sens pentru dvs., „sanctiunile financiare” se pot transforma in atacuri fizice.

Gemenii

Gemenii sunt complet imprevizibili. Reprezentantii acestui semn pot jigni brusc o gluma la care a ras  cu tine in ziua precedenta. In acelasi timp, sunt viciosi si vor continua sa tipe la tine si sa te insulte pana cand le ceri scuze in mod consecvent si umil.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 3-9 mai 2021

In functie de starea lor de spirit, Gemenii sunt capabili sa atace fizic o persoana care este suparata pe ei, fara sa se gandeasca la consecinte. Furia ii orbeste, asa ca fii atent cu aceste creaturi adorabile.

Rac

Racii  sunt foarte emotionali, asa ca se enerveaza adesea. Cu toate acestea, de regula, nu ii pedepsesc pe vinovati, ci pe ei insisi. Pur si simplu se retrag in ei insisi si sufera singuri, chinuiti de o insulta si concluzionand inca o data ca viata este nedreapta. Persoana care ii supara de obicei primeste doar priviri reprosabile.

Cu toate acestea, daca insulta este prea violenta, Racul se poate razbuna. In acest caz, el va actiona in secret, asteptand momentul in care „adversarul” sau devine cel mai vulnerabil . Apropo, reprezentantii acestui semn prefera adesea hartuirea psihologica delicata ca modalitate de razbunare.

Leu

Leii sunt foarte narcisici si, prin urmare, suparati pe tot. In acelasi timp, nu isi ascund emotiile, ci fac imediat un scandal, amintindu-i adversarului de toate faptele sale anterioare.

Reprezentantii acestui semn sunt destul de neingradite in discursurile lor si stiu cum sa jigneasca o persoana, astfel incat cuvintele sale sa o chinuiasca mult timp.

Publicitate

Fecioara

Fecioarele sunt mai degraba meschine. Sunt doar rai si cu o memorie puternica. Fecioarele, cu toate acestea, sunt pedante prin natura lor si nu se vor razbuna imediat – vor amana acest divertisment pana cand veti uita ca le-ati ranit.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 august 2023. Trei zodii primesc vesti grozave

Analizand toate circumstantele vietii sale, Fecioara te va lovi in cel mai vulnerabil loc si va incerca sa o faca cu mainile altcuiva. In plus, atat barbatilor, cat si femeilor din acest semn le place sa raspandeasca zvonuri. Acesta este adesea un mod de a se razbuna.

Balanta

Este extrem de usor sa jignesti Balanta, starea lor de spirit sare deja constant de la entuziasmul frenetic la depresie. Reprezentantii acestui semn sunt foarte sensibili la orice stimul emotional, dar nu stiu cum si nu le place razbunarea.

Pot sa se aprinda cu usurinta, sa provoace un scandal, sa planga sau sa se planga cuiva care este gata sa-i asculte, dar nu vor tine niciodata ranchiuna in inima si nu vor face trucuri murdare. In plus, Balanta se impaca cu placerea – acest lucru le restabileste echilibrul mental, care este un factor indispensabil in existenta lor armonioasa.

Scorpion

Scorpionii sunt campioni si razbunatori. In acelasi timp, motivul insultei lor sunt actiunile si declaratiile la care reprezentantii altor semne ale zodiacului nu ar acorda nicio atentie. Iar Scorpionii aleg de obicei cai non-standard de razbunare.

S-ar putea sa incerce sa te blesteme sau sa-ti toarne un pahar in pantofii tai – acestea nu sunt „metode interzise” pentru ei. Un Scorpion jignit va poate zambi afectuos, dar asta nu inseamna ca v-a iertat. El asteapta doar pentru ca „razbunarea se serveste rece”.

Sagetator

Arcasii sunt generosi, mai ales cu cei care se considera mai slabi decat ei insisi. Si, potrivit reprezentantilor acestui semn, majoritatea oamenilor sunt mai slabi. Reprezentantii acestui semn isi pot aminti insulte grave de ani de zile. In acest caz, este bine ca vinovatii sa stea departe de ei.

Citeste si articolul :   Anul 2023, anul Iepurelui de apa aduce dragoste pentru aceste zodii: se pot casatori

Capricornul

Capricornii sunt constienti de superioritatea lor fata de ceilalti, asa ca nu este usor sa-i jignesti. Nu v-ati supara pe ploaie pentru ca v-ati udat sau pe piatra de  care v-ati impiedicat? Pentru reprezentantii acestui semn, oamenii sunt doar factori externi. Capricornul se poate juca cu ei, ii poate folosi, se poate distra cu ei – dar media este pentru cei slabi.

Varsator

Varsatorii sunt maximati jurati, astfel incat parerea lor despre ceilalti este intotdeauna dura si fara ambiguitati. Ei nu iarta jignirile, mai ales daca cineva isi jigneste principiile, onoarea si demnitatea. Dar este putin probabil ca Varsatorul sa-si permita sa se razbune. El va parasi pur si simplu sfera ta de actiune si isi va incheia relatia cu tine.

Pesti

Pestii sunt emotionali si foarte sensibili, iar ranile lor mentale raman deschise pentru o perioada foarte lunga de timp. Reprezentantii acestui semn isi amintesc adesea de situatii neplacute si isi experimenteaza emotiile negative din nou si din nou.

Cu toate acestea, nu sunt foarte razbunatori. Cel mai rau la care se poate astepta vinovatul de la Pesti este un lung monolog pe tema „Am facut atat de multe pentru tine”. Daca va agatati de aceasta persoana sau pur si simplu sunteti fascinat de aceasta, va va fi rusine ca l-ati jignit si veti incerca sa va razbunati in toate modurile posibile. Exact pe asta se bazeaza Pestii.

Publicitate

Autor