Horoscop zilnic, 1 mai 2022. Inceputul lunii promite prosperitate

Luna mai promite prosperitate. Este important sa directionezi energia catre creatie si sa actionezi fara a compromite principiile. Nu renunta la calatoriile spontane. Pe frontul dragostei, sunt probabile schimbari pozitive.

Berbec

Berbec, visele si dorintele tale incep sa treaca de la abstract la fizic, aducandu-ti un zambet imens pe fata. Ceva iti spune ca ar trebui sa multumesti Universului pentru cadourile nepretuite. Mai mult, vei descoperi ca esti inconjurat de bucurie si frumusete, iar relatiile tale interpersonale sunt o sursa de mare fericire. Lasa-le oamenilor pe care ii iubesti sa stie cat de speciali sunt pentru tine in acest moment. Sfat: Filtrati informatiile pe care le primiti.

Taur

Publicitate

Taur, te simti deosebit de sensibil si e in regula. Totul este bine. Conecteaza-te cu corpul tau si asculta soaptele fiintei tale. Practicati munca de respiratie. Asculta muzica de meditatie. Asigurati-va ca pastrati o distanta de siguranta fata de vampirii energetici si mediile toxice. Nu trebuie sa va impartasiti energia cu toata lumea. Sfat: Incearca sa fii cat mai sincer posibil in orice.

Gemeni

Gemeni, acum vedeti clar lucrurile care au functionat pentru voi si lucrurile care nu au functionat. Este timpul sa resetati sistemul de valori. Saptamana aceasta sunteti incurajat sa experimentati cu orice poate declansa cresterea personala. Cand vine vorba de activitatile tale creative si profesionale, vei descoperi ca esti atras de proiecte mari in aceasta etapa. Cu toate acestea, nu luati decizii pripite. Incercati sa planificati mai mult. Sfat: Pastreaza lucruri mari pentru mai tarziu.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 august 2022. Vesti amestecate pentru zodii

Rac

Rac, este timpul sa infrunti adevarul. Aceasta este perioada in care trebuie sa uiti de spatiu si timp si sa-ti amintesti ca tu esti adevaratul Univers, care este in continua expansiune. In loc sa te feresti de adevarata ta natura sau sa-ti lasi partea sceptica sa te invinga, mediteaza si crede in ceea ce faci. Incepeti procesul de autoexplorare. O, cate descoperiri vei avea in aceasta calatorie! Sfat: Fii deschis la noi sentimente.

Leu

Leu, ti se pare ca totul merge prost. Dar acest lucru nu este adevarat. Situatia actuala te ajuta pur si simplu sa stergi orice urma din viata ta anterioara. Lasa aceasta moarte metaforica sa se intample. Ceea ce te asteapta de cealalta parte este magie pura. Cel mai bun lucru de facut acum este sa va simplificati lista de lucruri de facut si sa o reduceti la elementele esentiale. In acest fel, poti deveni una cu ritmul si fluxul universului. Sfat: Nu uitati de dorintele celor dragi.

Fecioara

Schimbarea este intotdeauna precedata de haos. Esti acolo unde ar trebui sa fii si experimentezi ceea ce experimentezi dintr-un motiv anume. Permite-ti sa cresti din versiunile anterioare ale tale. Permite-ti sa cresti din anumite prietenii. A fi pe un teritoriu necunoscut te poate face sa te simti inconfortabil si asta e in regula. Accepta disconfortul si stii ca face parte din metamorfoza. Sfat: aratati ingrijorare fata de cei din jur.

Publicitate

Balanta

Balanta, astazi te simti coplesit. Ultimele saptamani au fost prea grele pentru a le ignora brusc. A trebuit sa renunti la multe lucruri care-ti erau aproape de inima. Lucruri fara de care credeai ca nu poti trai niciodata. Si acum, totul incepe de la zero. Arunca prudenta. Permiteti-va sa faceti multe greseli. Ceva ne spune ca in zilele urmatoare iti vei recapata aripile. Sfat: Gaseste o modalitate de a iesi din rutina ta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 22 decembrie 2022. Faceti loc pentru bucurie in aceasta perioada

Scorpion

Ideile fixe despre cum ar trebui sau nu ar trebui sa se intample lucrurile te vor tine blocat intr-o bucla nesfarsita de frustrare. Accepta schimbarea in ritmul tau. Renuntati la orice rezistenta urmand calea lipsei de aparare. Universul iti ofera oportunitatea de a-ti reinventa viata si de a deveni cea mai rezistenta versiune a ta. Sfat: Folositi sfatul profesionistilor.

Sagetator

Sagetator, desi lucrurile nu se materializeaza asa cum ti-ai dori, recunosti ordinea in haos si perfectiunea in imperfectiune. Mantra „acceptati totul, respingeti nimic” va va ajuta sa treceti peste toate problemele. Da, si inca ceva! Exista anumite aspecte ale vietii vechi la care va trebui sa renunti in timpul ciclului lunii in descrestere. Fie ca eclipsa viitoare sa va elibereze de tiparele invechite care va impiedica sa va folositi puterea. Sfat: Nu-ti increde secretele strainilor.

Capricorn

Atentie, Capricorn: celalalt sine al tau obsedat de control va trebui sa treaca prin incercari. In ciuda tuturor problemelor, mergi inainte. In loc sa lasi haosul sa te doboare, fa-ti timp pentru a-ti regandi planul de joc. Facand ajustari acolo unde este necesar, te va ajuta sa devii cea mai invincibila versiune a ta. Norocul este de partea ta! Sfat: Fii perseverent in a-ti atinge obiectivele.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 august 2021. Situatia financiara a Pestilor se imbunatateste

Varsator

Varsator, astazi vi se cere sa reflectati la ce inseamna cu adevarat sa te iubesti neconditionat. A invata cand este important sa te motivezi sa mergi putin mai departe si cand sa adopti o abordare mai blanda este o parte importanta a experientei de viata. Deci, in acest moment, nu este vorba atat de a incepe o noua viata, cat este de a accepta locul in care esti. PS: Aveti incredere ca stramosii si ghizii spirituali va vor ajuta sa treceti prin aceasta perioada de tranzitie! Sfat: Bucurati-va de viata aici si acum.

Pesti

Pesti, stralucesti de dragoste pentru tine, din faptul ca esti real. A fost o vreme cand ai cautat confirmarea acestui lucru de la altii. Dar nu mai ai nevoie de lume pentru a vedea cat de departe ai ajuns de cand ai inceput calatoria cresterii personale. Saptamana aceasta, veti constata ca lucrurile au devenit mai stabile si pe plan financiar. Acest lucru nu poate decat sa se bucure! Continuati sa fiti atenti cand vine vorba de obiceiurile de cheltuieli. Sa stii ca viitorul tau sine iti va multumi pentru sacrificiile pe care le faci astazi. Si te rog sa fii atent la forma ta fizica. Sfat: ai grija de sanatatea ta.

Publicitate

Autor