Horoscop zilnic, 2 mai 2022. Balanta are nevoie de o pauza

Concentrarea mentala este oarecum slabita. Exista sanse mari de a face greseli minore, certurile si conflictele locale nu sunt excluse. Este ideal sa petreci timp de relaxare, avand grija de tine si de cei dragi. Pe frontul dragostei, toata lumea este norocoasa.

Berbec

Berbec, esti in punctul in care cauti in mod activ o oportunitate despre care credeai ca nu se va mai intoarce niciodata in viata ta. Amintiti-va sa aveti rabdare in acest efort, hraniti-l cu grija si exercitati-l in mod constant. Aveti incredere ca, prin practica, veti gasi o modalitate de a invinge demonii auto-neprihanirii si autosabotajului. Sfat: Nu va ascundeti emotiile.

Taur

Publicitate

Taur, viata are un mod de a-ti oferi intorsaturi neasteptate si saptamana aceasta surpriza ar putea aparea sub forma unei anumite persoane despre care credeai ca nu se va mai intoarce niciodata in viata ta! Da, Taur, exista un potential mare aici pentru ca atat tu, cat si circumstantele tale s-au schimbat dramatic. Asadar, renuntati la notiunile preconcepute si permiteti-va sa explorati posibilitatea a ceea ce puteti crea pe masura ce avansati. O inima deschisa se va dovedi a fi complicele tau in acest moment. Sfat: Iubeste-te cu adevarat.

Gemeni

Gemeni, vietile noastre sunt intr-o spirala. Avem tendinta de a ajunge in acelasi punct iar si iar, cu exceptia faptului ca punctul nostru de vedere este diferit. Indiferent prin ce treci acum, stii ca ai puterea, curajul si rezistenta necesare pentru a depasi toate provocarile. Dar inainte. mai degraba decat sa mergi mai departe, intemeiaza-te in momentul prezent. Pune-ti intrebarile potrivite. Este important sa va faceti timp pentru a invata lectii de viata valoroase. Sfat: Pastreaza secretele pentru tine.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 septembrie 2022. Gemenii trebuie sa aiba grija cu tranzactiile financiare

Rac

In loc sa va faceti griji, lasati lucrurile sa se desfasoare asa cum ar trebui. Te pregatesti pentru o calatorie, Rac. Te vei bucura de fiecare minut al acestei calatorii. Pe taramul iubirii, s-ar putea sa te trezesti tanjind dupa cineva care a fost destul de indisponibil. In momente ca acestea, trebuie sa fii sincer cu tine insuti. Este cineva care lipseste pentru ca nu pretuieste legatura ta sau pentru ca are prea multe de facut? Dezvaluirea adevarului te va ajuta sa stabilesti cat de mult din tine vrei sa oferi acestei relatii. Sfat: Dedica timp distractiei tale preferate.

Leu

Leul, sarpele isi musca propria coada ca o amintire a ciclului continuu al mortii si al renasterii. Ti se cere din nou sa renunti la ceea ce ai fost profund atasat. Da, sentimentul tau de sine va avea de suferit ca urmare. Da, te vei simti dezbracat si neajutorat. Pe de alta parte, calatoria pe care o faci acum te va ajuta sa te apropii de adevaratul tau sine. Totul va fi bine. Sfat: Fa ceea ce te face fericit.

Fecioara

Fecioara, vor fi momente cand va trebui sa te dai inapoi si sa privesti Spiritul distrugand tot ce este. Vor fi momente cand va trebui sa lasi ceea ce este aproape de inima ta sa-ti fie luat. Dar nu exista o experienta „buna” sau „rea”. Totul face parte din planul divin, Fecioara. Face parte din planul de a scapa de bagajele karmice si de a te apropia de starea dorita de transcendenta. Sa stii ca Duhul te sprijina si te ajuta sa treci peste toate necazurile. Sfat: Fa mai multe fapte bune.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 mai 2021. O zi controversata pentru Rac

Balanta, esti obosit. Te-ai saturat sa porti totul pe umeri. Te-ai saturat sa fii singurul caruia ii pasa de viitor. Singurul care incearca constant sa salveze tot ce este. Astazi vrei sa fii egoist. Vrei sa ai grija de tine. Fixati-va centura de siguranta inaintea oricui. Concluzia este sa inveti cum sa gasesti echilibrul, Balanta. Tine minte: faptul ca ceva te leaga de cineva nu inseamna ca trebuie sa continui sa fii acolo cu pretul propriei tale bunastari. Aceasta este sansa ta de a pune capat la tot ceea ce otraveste sufletul. Sfat: Lucreaza pentru viitorul tau.

Scorpion

Scorpion, esti cineva care a avut intotdeauna o minte proprie. Asa ca nu va obositi sa incercati sa ramaneti la un scenariu invechit, deoarece asta nu va face decat sa te enervezi. In schimb, trebuie sa va stabiliti propriile reguli. Descopera calea ta unica. Gaseste-ti propriul mod de a face fata numeroaselor provocari ale vietii. Tine minte, cu cat esti mai in ton cu cantecul sufletului tau, cu atat atragi mai multe oportunitati care sa te ajute sa te inalte. Sfat: Nu-ti fie teama sa fii deschis.

Sagetator

Sagetator, problema este ca vrem ca oamenii sa inteleaga unde suntem si prin ce trecem, in timp ce de multe ori nu sunt interesati de ceea ce le pasa cu adevarat. Este corect? Eviti conversatiile serioase de teama sa nu fii judecat? Iata un sfat: nu mai bateti campii si fiti pregatiti sa spuneti asa cum este. Aminteste-ti ca cei carora le pasa cu adevarat la tine iti vor aprecia onestitatea si vor lucra activ pentru a-ti imbunatati relatia. Sfat: Cautati solutii la probleme.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 ianuarie 2024. Ferioara trebuie sa se puna pe primul loc

Capricorn

Capricorn, viata nu este un film. Totul aici este la fel de murdar si frumos. Asadar, fiti curios sa ajungeti la fundul mai multor lucruri. Amintiti-va ca nu exista bine sau rau. Eliberat de catusele conditionarii, puteti gusta elixirul libertatii. Nu evita relatiile romantice. A te face vulnerabil fata de tine echivaleaza cu pierderea controlului si asta e in regula. Dar nu vei sti niciodata ce mare viitor poate fi daca nu faci greseli. Sfat: nu te abate de la planurile tale.

Varsator

Varsator, memento zilnic: Nu trebuie sa fii ceea ce nu vrei sa fii. Este nesanatos! Da, lumea va incerca sa te schimbe in fiecare zi. Da, societatea va va inmana un set de reguli si va va impovara cu asteptari nerealiste. Totusi, indrazneste sa fii o floare unica. Nu va fie teama sa inotati impotriva curentului! Sfat: Bucurati-va de fiecare moment.

Pesti

Pesti, ce se intampla daca ai esuat de o suta de ori? Stelele iti amintesc ca esecul a facut parte din joc. O parte a jocului care te-a ajutat sa devii mult mai rezistent. Indiferent cum te simti acum, aduna-ti curaj, ridica piesele si incearca din nou. Amintiti-va ca acum va bazati pe cunostinte si experienta pe care nu le aveati cand ati inceput prima data pe aceasta cale. Sfat: evitati aventurile dubioase.

Publicitate

Publicitate

Autor