Horoscop zilnic, 3 mai 2022. Sagetatorul nu trebuie sa amane lucrurile importante

Berbec

Berbec, vise, viziuni – lumea interioara este locul unde se intampla adevarata magie si nu este nevoie de prea multe cunostinte pentru a o intelege. Nu-ti ignora sentimentele si semnele destinului. Amintiti-va ca intr-o lume prea barbateasca in care gandirea rationala este atat de importanta, a invata sa ai incredere in intuitia ta este o revolutie. Sfat: abtineti-va de la confruntare.

Taur

Taur, viata are un mod de a ne arunca surprize neasteptate si vei descoperi ca se potriveste mai ales circumstantelor actuale. Gandeste-te la asta ca la un moment in care iti redescoperi conexiunea cu cineva special. O conexiune sufleteasca pe care nu ai putut-o explora in trecut. Acesta ar putea fi inceputul a ceva nou si frumos. Dar nu este vorba doar despre dragoste. Vorbim, in special, despre noi prieteni carora ar trebui sa li se acorde timp. Sfat: Asculta-ti inima in toate.

Publicitate

Gemeni

Gemeni, sunteti intr-o aventura! Una care te va face sa te simti viu si sa-ti aminteasca de focul care curge prin vene. Ce vreti sa faceti? Pune-ti inima in joc. Spune da noului. Ce nu ar trebui sa faci: nu te incurca si nu lasa obiceiurile tale hedoniste sa ia ce e mai bun din tine. A sti unde sa tragi linia este o abilitate care iti va fi de folos deocamdata. Sfat: bucura-te de ceea ce ai.

Rac

Rac, perioada dificila s-a terminat si doar iei aer. Gandeste-te la asta ca la o pauza. Timp de decompresie. E timpul sa renunti la vechi si sa visezi la o lume noua. Nu uitati sa va faceti timp pentru ritualuri de ingrijire personala. Rezervati un masaj, faceti o baie sau doar meditati in camera dvs. de zi. Esti exact acolo unde trebuie sa fii si nu te grabesti sa ajungi nicaieri. Sfat: evitati aventurile dubioase.

Citeste si articolul :   Horoscop 2 mai 2020, cu Neti Sandu. Zodia care da lovitura pana spre seara

Leu

Leu, simti ca esti una cu fortele misterioase si ca ele danseaza dansul vietii prin tine. Asa ca fii atent la indrumarea pe care o primesti in momentele de liniste. Semnele secrete pot avea sens sau nu pentru mintea ta logica, dar te vor ajuta sa obtii o intelegere mai profunda a scopului sufletului tau. Unii dintre voi s-ar putea sa se simta atrasi de artele oculte si divine. Lucrul cu un mentor in care ai incredere este modalitatea perfecta de a dobandi cunostinte noi pe un anumit subiect. Sfat: Fii amabil cu cei din jurul tau.

Fecioara

Fecioara, nu este preocuparea ta sa-i faci pe toti confortabil. Acest capitol al vietii tale este despre trecerea cu indrazneala dincolo de granite, gandirea in afara cutiei pana atunci. Tine minte, tot ceea ce cauti se afla de cealalta parte a fricii. Astazi esti invitat sa renunti la reguli atunci cand vine vorba de aventuri reale. Sunt posibile schimbari favorabile in viata personala. Sfat: Fii rezistent si perseverent.

Balanta

Publicitate

Balanta, esti in chef sa te imbraci in cea mai buna matase, sa aduci o sticla de vin fin si sa asculti artistii tai preferati din intreaga lume. De ce sa te multumesti cu mediocritatea cand exista atat de multa frumusete si har in viata? Astfel, astazi te simti conectat la fluxul abundentei. Ai incredere ca universul va continua sa se deschida catre tine, asa cum a facut in trecutul recent, si ca nevoile si dorintele tale vor fi ingrijite. Sfat: Nu-ti uita visele.

Citeste si articolul :   Cele mai amabile semne ale zodiacului

Scorpion

Scorpion, glorificam la nesfarsit intalnirile noastre romantice. Trebuie sa le perpetuam facand filme si cantand cantece de dragoste. Dar cum ramane cu prietenii care ne viziteaza tot timpul? O relatie platonica care ne ridica mai sus si ne aminteste de adevarata noastra forta? Astazi, stelele iti atrag atentia asupra eroilor necunoscuti ai vietii tale. Exista ceva la care sa te gandesti. Sfat: Invata sa ai incredere in cei dragi.

Sagetator

Sagetator, cu totii am crescut cu idei despre cine suntem si cine ar trebui sa fim. Dar aceste idei sunt pur si simplu imprumutate din lumea din jurul nostru. Ei nu definesc cine suntem la nivelul sufletului. Ele nu contin in niciun fel experientele noastre aici, pe taramul pamantesc. Acesta este ceva pe care il intelegi profund, Sagetator. Deci, acordati-va un moment pentru a arunca o privire obiectiva asupra situatiei. Libertatea este adevarata ta esenta si este timpul sa-ti redescoperi aripile. Sfat: Nu amana lucrurile importante.

Capricorn

Capricorn, cand ai fost ultima oara in tacere? Cand te-ai uitat ultima data in ochii ei adanci si intunecati si ai ascultat ce spunea? Iata chestia: calea negarii nu va va mai servi. Oricat de dificil este, va trebui sa va impacati cu emotiile. Deveniti un martor tacut al fluxului si refluxului. Amintiti-va ca toate acestea se intampla cu un motiv. Te eliberezi de bagajele trecutului, astfel incat sa poti incepe totul de la capat in fiecare sens al cuvantului.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 5 iulie 2022. Racul are o zi plina de succes

Varsator

Varsator, paharul rabdarii este plin. Iti redefinesti relatia cu tine insuti si gasesti modalitati de a te aborda dintr-un spatiu de tandrete. Detineti simultan spatiu pentru cine esti acum si pentru metamorfoza pe care o aduce sezonul eclipselor. Deplasarile seismice sunt rareori usor de integrat. Asigurati-va ca va opriti, respirati si conservati energia. Sfat: nu cauta modalitati usoare de a-ti atinge obiectivul.

Pesti

Pesti, sunt momente cand incercam sa inotam impotriva curentului, dar ceea ce ne dorim cel mai mult continua sa ne scape. Dar acum nu este acel moment din viata ta. Sunteti in punctul in care efortul minim va aduce rezultate maxime. Momentul in care vei fi martor cat de misterioase vor veni la tine in cel mai neasteptat mod. PS: Bucurati-va de marea energie de manifestare care va inconjoara! Sfat: Ai grija de sanatatea ta mintala.

Publicitate

Autor