Exclusiv! Horoscopul iernii 2021-2022. Zodiile care vor da lovitura, dar si cele de care ghinionul se tine scai.

Va oferim un horoscop pentru semnele zodiacului pentru aceasta iarna cu decodarea semnelor secrete ale astrelor.

Potrivit astrologului Vera Khubelashvili, iarna este un moment revitalizant, de cotitura in viata noastra. Nu trebuie sa va asteptati la evenimente grandioase de la ea, deoarece sarcina ei este mai subtila. In general, daca te uiti la ea, principala functie a iernii este curatarea.

Publicitate

In acest sens, iarna aceasta este cea mai clasica posibila. Ea va face exact ceea ce este necesar –  va sterge negativitatea si te va impinge sa scapi de tot ce nu este necesar, inclusiv de amintirile urate. Acesta este un moment grozav pentru noi inceputuri, planificare si schimbari fundamentale – schimbari, dar nu rezultate inca.

Decembrie

8 decembrie este cel mai stresant moment al lunii datorita faptului ca Venus se va afla in gradul critic al Scorpionului. Sunt posibile cheltuieli accidentale, pierderi, pierderi de bani etc. Deci, in zilele urmatoare acestei date, ar trebui sa fii cat mai atent cu capitalul.

Publicitate

Pe 17 decembrie, Saturn va intra in zodia Varsator. Aceasta este o data foarte importanta in ceea ce priveste planificarea. Acum va puteti stabili obiective pe care le veti atinge in urmatorul an. Din punct de vedere energetic, vei simti sprijin pe parcurs, dar obiectivele ar trebui sa fie adecvate, adica sa merite efortul si timpul.

Ianuarie

Pe 19 ianuarie, Soarele va intra in zodia Varsator, ceea ce va contribui la un salt brusc de energie in spatiul inconjurator. Capricornul calm va fi inlocuit de excentric Varsator. El va incuraja oamenii care sunt corecti si au propria lor parere. Vor avea noroc. Dar esecurile ii vor depasi pe cei care decid in acest moment sa triseze. Tot in aceasta perioada sunt posibile multe coincidente mistice.

Pe 28 ianuarie va avea loc Luna Plina in Leu, care poate pune spite in roti in chestiuni importante, de aceea la sfarsitul lunii este mai bine sa preferati odihna si practicile spirituale, dar nu munca serioasa.

Februarie

12 februarie atentia Universului va trece de la global la interpersonal. Pentru multi oameni, valorile familiei si comunicarea cu oamenii din jurul lor vor fi o prioritate. Dinamica generala a proceselor lumii va incetini, viata va deveni mai masurata si mai calma.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 noiembrie 2022. Ziua de azi trebuie petrecuta cu cei dragi

Venus va intra in Pesti pe 25 februarie. Acest lucru va duce la faptul ca multi isi vor reconsidera opiniile cu privire la relatiile cu ceilalti. Va fi foarte important sa adaugati un element spiritual romantismului.

Horoscop detaliat pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecul va avea multa energie. Veti simti un val de forta care va trebui urgent directionat undeva. Fie ca este vorba de scoala sau de munca, fii atent si pragmatic peste tot. Incercati sa va directionati forta numai in directia corecta si numai atunci cand este necesar. Ai grija de tine, pentru ca abia incepe anul.

Vei straluci de frumusete si farmec trecatorilor. Amintiti-va doar ca prin energia voastra atrageti oameni diferiti.

Taur

Veti fi intr-un vartej de evenimente cu diferite persoane. Va fi la fel de placut sa fii atat intr-un cerc nou, cat si in cercul vechilor prieteni. Dar din cauza dorintei de a multumi tuturor, risti sa uiti de propriile interese. Asculta-ti sentimentele interioare si fii sigur ca faci ceea ce iti doresti cu adevarat. Astrele te sprijina.

Gemenii

Acum esti mai concentrat si mai rational. Puteti face cu usurinta noi planuri si puteti transpune in realitate ideile planificate de mult timp. Abilitatea dvs. de a va construi in mod competent spatiul de lucru va ajuta sa va atingeti obiectivele intr-un timp extrem de scurt. Dar lucrul singur poate sa nu fie intotdeauna productiv. Poate ca incercam sa lucram cu cineva impreuna? Aruncati o privire mai atenta, cu siguranta vor exista oameni in mediul dvs. care vor fi bucurosi sa va ajute!

Ianuarie este foarte potrivit pentru orice proceduri cu un cosmetician. Dupa ele, energia ta interna se va inmulti, iar sanatatea ta se va imbunatati vizibil. Se recomanda exercitii fizice, iar cel mai bun mod de a trata orice boala este o baie ruseasca.

Rac

Este timpul ca Racii sa-si reconstruiasca relatia de familie. In ultimul timp, multe semne zodiacale s-au indepartat foarte mult de cei dragi – atat fizic, cat si emotional. Nu va fie teama sa va aratati sentimentele celor dragi si sa vorbiti despre evenimente din viata. La urma urmei, ei sunt cei care in acest moment va pot ajuta in implementarea planurilor dvs., oferind sprijinul si atentia necesare.

Este recomandat sa aveti grija de corpul dumneavoastra. Yoga, fitness-ul, jogging-ul de dimineata sunt minunate. Bucurati-va de un masaj si de o baie fierbinte cu sare de mare si uleiuri esentiale. Crede-ma, pielea ta iti va fi foarte recunoscatoare!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 ianuarie 2022. Racul va depasi toate obstacolele

Leu

Leule, in iarna aceasta ar trebui sa fii mai practic respectand un plan clar. Nu va lasati coplesiti, pentru ca acum nu este cel mai bun moment pentru a va demonstra in mod deschis abilitatile. Leii nascuti in decada a treia pot primi sprijinul necesar din partea colectivului. Aliatul principal va fi un coleg care reprezinta zodia Capricornului.

Fecioara

Fecioare minunate, izolarea nu este cel mai bun mod de a va rezolva problemele. In aceasta iarna, astrele va sfatuiesc sa petreceti mai mult timp cu oameni care au aceleasi idei. Acesta este un moment minunat pentru a va alatura diferitelor organizatii sociale, a participa la conferinte, seminarii si alte evenimente publice. Acolo unde sunt mai multi oameni, exista mai multe oportunitati pentru a-ti realiza potentialul si ideile indraznete. Nu va fie teama de nimic, nu va fie teama de critici si veti reusi!

Balanta

In aceasta iarna, Balanta va parea ca se ridica mai presus de toate greutatile si experientele. Si aceasta abilitate va fi cu siguranta apreciata. Se spune ca nu poti sa sari peste cap, dar tu, balanta, o poti face. Le vei arata altora ce merita cu adevarat. Si toti cei care va doresc rau vor trebui doar sa va admire. Chiar si fani pot aparea printre ei. De mult ai mers spre asta – acum este momentul sa te bucuri!

Scorpion

Scorpionii vor fi foarte hotarati cu privire la multe aspecte ale vietii lor. Acest lucru se aplica si organizarii vietii in general si cresterii profesionale. Aici cel mai simplu si mai eficient mod de a va atinge obiectivul este sa va deplasati cu pasi increzatori, dar mici. Nu va grabiti si nu va asumati totul dintr-o data, exista riscul de a nu obtine ceea ce doriti, iar succesul va trebui sa astepte si mai mult.

Sagetator

Sagetatorul va avea o constientizare incredibila in aceasta iarna pentru tot ceea ce se intampla in viata sa. Vei actiona, fiind responsabil pentru fiecare pas pe care il faci. Atentie, luna ianuarie va fi speciala pentru tine – reprezinta trezirea fortei interioare. Te uiti la multe lucruri dintr-un unghi complet diferit si gasesti ceva interesant, probabil iti schimbi radical atitudinea fata de unele evenimente si oameni importanti. Principalul lucru este sa actionezi in conformitate cu propria constiinta si onoare in toate.

Citeste si articolul :   Horoscop 5 mai 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Orice situatii stresante si crize nervoase sunt acum contraindicate pentru tine. Fiti in aer liber cat mai mult posibil.

Capricorn

Iarna aceasta va avea un mare succes pentru Capricorni! Va vor astepta atat de multe evenimente stralucitoare, intalniri si oferte neasteptate, incat va puteti simti ametit de placere. Bucurati-va si nu uitati sa va folositi punctele forte – perseverenta si capacitatea de a fi la momentul potrivit, la locul potrivit.

Ar trebui sa ai grija de sanatatea ta! Exista riscul sa racesti.

Varsator

Varsatorii au obosit putin si acum vor sa se inconjoare de caldura si confort. Si pentru a crea o astfel de atmosfera, trebuie sa scapi de tot ceea ce nu este necesar si inutil. Efectuati o curatare generala a casei, pe desktop, pe computer, pe telefon, eliberati biroul de lucruri si hartii inutile, stergeti fisierele neutilizate. Veti simti imediat cat de usor va va deveni sa ganditi, sa creati si sa lucrati. In ceea ce priveste acestea din urma, astrele va sfatuiesc sa nu va grabiti in decizii. decizii. Mai bine sa va razganditi si sa priviti inapoi, pentru a nu repeta greselile anterioare.

Pesti

Iarna le va oferi Pestilor o sansa excelenta de auto-dezvoltare spirituala. Multi reprezentanti ai semnului Pesti pot parea acum distanti. Este, pentru ca vrei brusc sa te retragi, sa fii creativ, sa incepi sa tii un jurnal, avand incredere in el mai mult decat in ​​prieteni si familie. O astfel de distractie va fi deosebit de valoroasa deoarece in acest fel va reveniti. Orice dificultati sunt intotdeauna temporare. Amintiti-va, totul este in mainile voastre. Rezervati-va curaj si determinare si actionati!

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.