Zodiile de iarna: atat de diferite – Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti

Semnele zodiacale ale lunilor de iarna sunt personalitati fascinant de interesante si, intr-o oarecare masura, dificile. Pentru a intelege mai bine oamenii „de iarna”, merita sa va uitati in horoscoapele lor. Sa aflam care sunt principalele trasaturi de caracter ale celor nascuti sub aceste constelatii.

Sagetatorul impulsiv este cel mai altruist semn zodiacal de iarna

Domnind aproape tot decembrie (pana pe 21), Sagetatorii buni si uneori prea simpli se disting printr-o cantitate enorma de energie vitala, o sete de aventura si placere, sociabilitate si uneori frivolitate. Nobilimea naturala, insa, in unele cazuri poate degenera in ipocrizie si un intelect stralucitor ii permite intotdeauna Sagetatorului sa reziste in fata influentelor rele si sa nu alunece intr-o pasiune pentru vicii. Cu toate acestea, Sagetatorii amabili si care nu sunt predispusi la critici sunt destul de capabili sa-si faca viata armonioasa si sa obtina tot felul de succese datorita caracterului.

Capricorni disciplinati: semnul zodiacal intelept al iernii

Patronul lui Saturn ofera Capricornilor (22 decembrie – 20 ianuarie) inteligenta si maturitate spirituala. In acelasi timp, planeta-patronul timpului joaca cu ei o gluma neplacuta: vai, Capricornul prea des nu are suficienta forta si resurse de timp pentru a-si duce la indeplinire toate ideile.

Practici si ambitiosi, reprezentantii acestei zodii se pot ineca in ambitiia excesiva, precum si pot suferi de singuratate. Ar trebui sa-si masoare nevoile in raport cu realitatea si sa slabeasca putin legaturile perfectionismului.

Multe fete ale Varsatorului: zodia de iarna versatila

Influenta ambigua a lui Saturn si Uranus ofera Varsatorului (21 ianuarie – 18 februarie) combinatii uimitoare de trasaturi de caracter: fantezie si forta interioara, excentricitate si prudenta. In diferite perioade ale vietii, Varsatorul isi poate schimba comportamentul aproape de nerecunoscut: de la frivolitate bufonara la pragmatism prea banal. Este de dorit ca ei sa gaseasca o cale de mijloc, evitand astfel de extreme.

Citeste si articolul :   Horoscop 23-28 martie 2021. Luna Plina schimba destinul zodiilor

Pestii visatori sunt un semn emotional al zodiacului de iarna.

Aparand in firmament abia la sfarsitul iernii (dupa 19 februarie), Pestii fatalisti si sensibili „plutesc” prin viata sub conducerea lui Jupiter si Neptun. Un astfel de control dublu le permite uneori sa se piarda in fantezii, sa se miste pasiv, cu fluxul. Pestii sensibili si fermecatori ar trebui sa pastreze o conexiune puternica cu realitatea, si sa-si foloseasca energia pentru a-si atinge obiectivele.

Autor