Daca esti Capricorn, ai cel mai bun semn zodiacal

Rationamentul, moralitatea si ambitia sunt principalele caracteristici ale Capricornilor. Elementul lor este Pamantul, planeta lor guvernanta este Saturn, de unde si mintea lor rationala si logica, chiar suspicioasa. Stau departe, pana cand se simt complet in siguranta. Daca esti strain de nativii din Capricorn si incerci sa te apropii de ei, vei intalni o anumita raceala sau un bloc de gheata, dur la exterior dar nu mai putin fraged la interior.

Calitatile lor intrinseci trebuie dezgropate pentru a dezvalui, in ciuda aspectului lor rezervat, fiinte unice si minunate. Potrivit astrologilor, Capricornii sunt cele mai bune semne ale zodiacului. Iata de ce…

La fel ca semnele Taurului si Fecioarei, Capricornii apartin elementului Pamant care le caracterizeaza senzualitatea, stabilitatea si capacitatea de a se ancora in realitatea vietii. In dragoste, nativii din Capricorn cauta sotul credincios si loial. Din punct de vedere profesional, sunt oameni foarte ambitiosi, care nu se dau in laturi niciodata de la munca grea, atata timp cat reusesc sa isi atinga obiectivele. Nu vor fi niciodata indragostiti de ei insisi, chiar daca au tot meritul de a fi.

Citeste si articolul :   Horoscop 28 martie 2020. Vesti bune pentru Sagetatori, Capricorni si Varsatori. Ce se intampla cu toate zodiile

1. Sunt ambitiosi

Publicitate

Cunoscuti ca adepti ai muncii, sunt hotarati sa vada lucrurile terminate. Sunt tenaci, neschimbati si lucizi. Si datorita acestor calitati, care sunt animate de seriozitate in tot ceea ce fac, ei sunt capabili sa atinga cele mai inalte culmi ale succesului si, prin urmare, denigreaza lenea si plansul. Ii putem compara fara indoiala cu furnica din fabula care critica aspru nonsalanta lacustelor.

2. Sunt loiali

In dragoste ca in prietenie, ei raman cel mai fidel semn al zodiacului. Si, din motive intemeiate, ei urasc instabilitatea si prefera lucrurile clare in care se simt mai confortabil. Daca sunt in cautarea iubirii, aceasta nu vine fara capcane. Pentru ca, pentru a face acest lucru, isi iau tot timpul necesar pentru a gasi perla rara care va fi partenerul potrivit, loial, onest si capabil sa-si asume un angajament pe termen lung.

3. Sunt dedicati

Indiferent de greutatile prin care trec, vor fi mereu acolo pentru prietenii si cei dragi. Pentru ca sunt intotdeauna  vor lupta din ce in ce mai mult pentru a-i ajuta pe cei pe care ii iubesc. Putem conta intotdeauna pe ei pentru a ne scoate din cele mai improbabile si sinuoase situatii.

Citeste si articolul :   Ai grija la aceste zodii. Daca ai gresit in fata lor, cu greu te vor ierta

4. Sunt binevoitori

Multe aspecte ale vietii lor sunt conduse de onestitate si morala. Si chiar daca la prima vedere prezinta un comportament rece si indepartat, nu sunt mai putin binevoitori. Si, dintr-un motiv intemeiat, trebuie sa se simta increzatori cu colegii lor. Odata ce acest lucru a fost stabilit, ei isi vor deschide inima.

5. Nu ajung niciodata la concluzii

Sceptici din fire, isi iau tot timpul pentru a gandi lucrurile pentru a face o alegere sau pentru a judeca o situatie. Pentru ca, departe de a fi naivi, exclud orice li se pare excentric si prefera sa aiba dovezi solide si tangibile , decat in ​​aparente de incredere pe care le considera adesea inselatoare.

6. Sunt perspicace

Inzestrati cu o minte logica si rationala, ei analizeaza perfect orice situatie pentru a gasi cea mai mica imperfectiune. Ei cred ca nu e pentru erori. Inteligenta lor plina de viata ii ajuta, ei evalueaza avantajele si dezavantajele in orice moment inainte de a trece la alt  proiect.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.