Mioara Roman are din nou probleme de sanatate: “Incercam sa facem tot posibilul”

Mioara Roman, mama Oanei si a Catincai Roman, are din nou probleme de sanatate. Fosta sotie a lui Petre Roman a ajuns iar la spital.

Catinca Romana, despre  starea de sanatate a mamei sale.

”Mama este bine, este mult mai bine decat acum doua saptamani, a trebuit A trebuit modificat tratamentul si impreuna cu Oana am decis sa o ducem la toti specialistii unde este nevoie ca sa-i modifice tratamentul, dar in rest se simte mult mai bine”, a spus Catinca Roman la Antena Stars.

Sora Oanei Roman a mentionat ca mama ei este vizitata de catre ea si Oana Roman .

Publicitate

Articolul continuă după reclame

”Ne ducem cu randul la ea cand mai e ceva de facut sau de mers la un specialist ne ducem impreuna si incercam sa facem tot posibilul ca sa-i fie cat mai bine”, a mai spus Catinca.

Mioara Roman nu mai avea mobilitate la mana dreapta.

”Ea isi pierduse mobilitatea mainii drepte complet, de cand merge la centru i-a revenit partiat mobilitatea si poate sa mai faca chestii cu mana dreapta, inainte nu putea”, a mai spus Catinca Roman la Antena Stars.

Citeste si articolul :   Mama Oanei Roman a fost externata. Primele imagini cu Mioara Roman

Mioara Roman, in varsta de 81 ani se confrunta cu probleme de sanatate si a fost internata de mai multe ori.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.