Oana Roman, adevarul despre mama sa: „Lumea ma acuza ca am internat-o pe mama la azil”

Oana Roman si-a internat mama intr-un centru special de ingrijire dupa ce aceasta a suferit doua interventii chirurgicale in acest an.

Fiica lui Petre Roman a declarat ca Mioara Roman, in varsta de 80 de ani, are nevoie de ingrijiri speciale, iar faptul ca trebuia dusa la centru in fiecare zi ar fi fost un chin pentru ambele. Astfel vedeta a decis ca cel mai bine este ca mama ei sa stea internata.

Totodata, Oana Roman a mentionat ca locul in care se afla mama ei nu este un azil cu niste conditii mizere, ci un centru de ingrijire in care pacientii se simt ca la un resort.

Publicitate

„Lumea ma acuza ca am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legatura cu conceptul comunist cand ne gandim la un azil. Oamenii aceia traiesc in conditii de 5 stele. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livreaza si astfel de servicii. Mama va sta o luna, daca mai este nevoie va mai veni acasa si dupa 1-2 saptamani va merge iar pana isi va imbunatati starea. Pentru ea e ca o vacanta pentru ca de 1 an nu a mai iesit nicaieri. Am protejat-o foarte mult.”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

„E la 10 minute de casa mea. E foarte incantata si imi zice mereu cand o sun ca o trateaza ca pe o regina. Tot personalul stie cine este mama si spun ca sunt impresionati. Este lux, ca un resort de 5 stele. Am vrut pentru ea sa primeasca ingrijirile cele mai bune. Nu stiu exact cum i-au facut programul, ei fac totul foarte organizat.”, a mai spus Oana pentru Spynews.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.