Cum au reactionat parintii lui Vlad Gherman dupa despartirea actorului de Cristina Ciobanasu

Vlad Gherman si Cristina Ciobanasu s-au despartit. Actorul a povestit ca parintii sai trec prin momente grele dupa ce au aflat ca cei doi s-au despartit dupa noua ani.

Vlad a luat locuieste in prezent la sora sa si se ocupa mai mult de propria persoana. Actorul s-a hotarat sa se spuna fanilor toate detaliile

Cum au reactionat parintii lui Vlad Gherman cand au aflat ca cei doi s-au despartit

Logodnicul Cristinei Ciobanasu a decis sa spuna totul. Actorul este extrem de sincer si asumat. Vlad a povestit in vlogul sau care a fost reactia parintilor sai, atunci cand au aflat ca el si Cristina s-au despartit. Actorul spune ca parintii l-au tot sunat si nu inteleg de ce au luat aceasta decizie.

Vlad Gherman  sufera enorm. El le-a spus fanilor sai ca a avut nevoie de ajutor specializat. Pentru ca trece printr-o perioada extrem de grea, Vlad a decis sa mearga la psiholog. De asemenea, actorul le-a cerut sprijinul celor apropiati, familiei si prietenilor. Vlad este ajutat de multi, chiar daca acesti nu inteleg ce se intampla. Acelasi lucru se intampla si in cazul parintilor sai.

Citeste si articolul :   Cristina Ciobanasu iubeste din nou. Cine este barbatul care l-a inlocuit pe Vlad Gherman

„Parintii, vai Doamne. Saracii, eu ii inteleg. Tot pun intrebari. Dar de ce, de ce, de ce? E obositor. Am ajuns sincer sa nu le mai raspund. Deci, mama, tata, va iubesc, stiti asta. E mai bine sa vorbim mai rar. In rest da, am stat toata perioada asta ba la sormea, ba la varmiu, ma duc la psiholog.”, a spus actorul, in vlogul de pe canalul de YouTube.

Autor