Dana Budeanu da de pamant cu Ministrul Sanatatii: “Mama iubitei lui Vlad Voiculescu a fost internata la Matei Bals. Stia demult ca saloanele sunt incalzite improvizat”

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, dupa tragedia de la Institutul ”Matei Bals”, ca in unitatea medicala nu era nevoie ca pacientii sa aduca surse de incalzire de acasa pentru ca in toate saloanele era caldura de la sistemul centralizat al Bucurestiului.

In acelasi timp, iubita lui Voiculescu, jurnalista, a povestit ca mama sa a fost internata la ”Matei Bals” si i-a spus ca era foarte frig in spital. Dana Budeanu il acuza pe Vlad Voiculescu, intr-o postare pe Facebook, ca stia de situatia incalzirii de la ”Matei Bals”.

”Asa cum v am relatat mai devreme, mama iubitei lui Vlad Voiculescu a fost internata la Matei Bals (o confirma dansa mai jos)!

Iubita lui Vlad Voiculescu confirma si ceea ce eu v am spus si ceea ce toata lumea stie: la Matei Bals e frig rau in spital!! corect!

Publicitate

Asadar, Vlad Voiculescu stia demult ca este frig in spital si ca pacientii degera pe acolo si drept urmare suprasolicita reteaua electrica! de asemenea stia si ca saloanele sunt incalzite improvizat! corect? corect!

Citeste si articolul :   Iubita lui Vlad Voiculescu reactioneaza dupa demiterea sa de la Ministetrul Sanatatii

Astazi ne a explicat ca plicusor nu poate face magie cu caldura! aha! pai Firea cum putea sa faca in spitale? ca aici vorbim strict de spital, atat! nu! ca ministru nu a luat nicio masura pentru asta!

In continuare, domnisoara ne prezinta situatia din America, unde incendiile din spitale sunt la ordinea zilei aproape, insa numarul de victime e infim! da, domnisoara! pentru ca spitalele au sprinklere!!!!!!!!

Iubitul dumneavoastra, a mai fost ministru, la fel ca alti ministrii! insa, iubitul dumneavoastra Vlad Voiculescu, a fost ministru fix dupa colectiv si nu a avut initiativa unui proiect de dotare cu sprinklere a spitalelor din subordinea ministerului, cum este si bals! corect? corect! pai nu sunt eu corecta?

Asadar nici acum, cand e a doua oara ministru, nu s a gandit, fiind in cunostinta de cauza, cum sa rezolve una dintre cauzele principale ale situatiei de astazi, frigul!

Stiti, eu am locuit mult mai multi ani decat iubitul dumneavoastra in strainatate! am trait acolo efectiv, pe banii mei, nu ai nu stiu cui si stiti ce? este un amatorism sa compari merele cu perele asa cum incercati mai jos!

Citeste si articolul :   BREAKING NEWS. Citu: "I-am cerut presedintelui Iohannis revocarea lui Vlad Voiculescu"

Romania nu este ca nicio alta tara si nicio alta tara nu este ca Romania! acest miraj pe care cei de la USRI PLUS 2 1/4 il vand oamenilor este de o ipocrizie si ignoranta fara de margini!

Romania ca stat si romanii ca natie nu vor fi niciodata ca nimeni! nimeni de nicaieri nu va putea veni si implementa nimic aici!

Acei politicieni care vor reusi sa faca ceva in Romania, vor fi cei care vor adapta totul la caracteristicile acestui stat si ale acestei natii! restul sunt fantasmagorii pentru saraci imbracate in poleiala de bogati!”, a scris Dana Budeanu, pe Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.