Victor Slav, primele declaratii despre noua iubita!

Dupa despartirea de Bianca, Victor Slav traieste o poveste de dragoste frumoasa cu o femeie la fel de discreta ca si el.

Victor Slav este o persoana careia nu ii place sa isi puna pe tapet viata personala. Poate, din acest motiv, nu a dorit sa isi prezinte iubitele sale public, dupa despartirea de Bianca Dragusanu. “Eu consider ca sentimentele trebuie sa ramana acolo, in cuplul tau, nu sa faci parada cu ele”, a spus de fiecare data fostul prezentator TV atunci cand a fost intrebat despre viata sa personala.

Totusi, dincolo de televiziune, de ceva timp, Victor Slav traieste o poveste de dragoste, discreta, asa cum prefera el, alaturi de o blonda superba. “Este o femeie foarte frumoasa, locuiesc impreuna, cand la el, cand la ea, atat pot sa va zic deocamdata”, a dezvaluit Giani Kirita, cu zambetul pe buze, intr-un live exclusiv la WOWbiz.ro!

Cazacu si Giani Kirita o cunosc bine pe femeia cu care este Victor Slav

Mai mult decat atat, atat Giani, cat si Cazacu, prietenii cei mai buni ai lui Victor Slav, aveau sa spuna ca o cunosc bine pe tanara care i-a furat inima starului TV, insa nu au dorit “sa dea mai mult din casa”. “Important este sa se inteleaga ei, noi suntem cu moralul”, a comentat si Catalin pe aceasta tema.

Victor Slav a vorbit in sfarsit despre noua iubita! A fost plecat cu ea in Egipt!

Pe de alta parte, in acelasi live, desi rezervat, in premiera pentru WOWbiz.ro, Victor Slav a vorbit in sfarsit despre noua iubita. Este adevarat, nu concret, dar a “scapat” si cateva informatii pentru amatorii de picanterii. “Se apropie 1 si 8 martie, trebuie sa ma pregatesc sa fac o serie de cadouri, pe langa mama si sora mea, mai o am si pe ea. Nu m-am gandit inca la ce ii voi oferi, o sa fie ceva spontan”, a declarat Victor, care a mai specificat si faptul ca, recent, alaturi de iubita lui a fost intr-o vacanta in Egipt!

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.