Victor Slav, primele declaratii despre noua iubita!

Dupa despartirea de Bianca, Victor Slav traieste o poveste de dragoste frumoasa cu o femeie la fel de discreta ca si el.

Victor Slav este o persoana careia nu ii place sa isi puna pe tapet viata personala. Poate, din acest motiv, nu a dorit sa isi prezinte iubitele sale public, dupa despartirea de Bianca Dragusanu. “Eu consider ca sentimentele trebuie sa ramana acolo, in cuplul tau, nu sa faci parada cu ele”, a spus de fiecare data fostul prezentator TV atunci cand a fost intrebat despre viata sa personala.

Totusi, dincolo de televiziune, de ceva timp, Victor Slav traieste o poveste de dragoste, discreta, asa cum prefera el, alaturi de o blonda superba. “Este o femeie foarte frumoasa, locuiesc impreuna, cand la el, cand la ea, atat pot sa va zic deocamdata”, a dezvaluit Giani Kirita, cu zambetul pe buze, intr-un live exclusiv la WOWbiz.ro!

Cazacu si Giani Kirita o cunosc bine pe femeia cu care este Victor Slav

Citeste si articolul :   Constantin Enceanu, anuntul facut dupa 36 de ani de casnicie: "Ne-am certat, ca orice om"

Mai mult decat atat, atat Giani, cat si Cazacu, prietenii cei mai buni ai lui Victor Slav, aveau sa spuna ca o cunosc bine pe tanara care i-a furat inima starului TV, insa nu au dorit “sa dea mai mult din casa”. “Important este sa se inteleaga ei, noi suntem cu moralul”, a comentat si Catalin pe aceasta tema.

Victor Slav a vorbit in sfarsit despre noua iubita! A fost plecat cu ea in Egipt!

Pe de alta parte, in acelasi live, desi rezervat, in premiera pentru WOWbiz.ro, Victor Slav a vorbit in sfarsit despre noua iubita. Este adevarat, nu concret, dar a “scapat” si cateva informatii pentru amatorii de picanterii. “Se apropie 1 si 8 martie, trebuie sa ma pregatesc sa fac o serie de cadouri, pe langa mama si sora mea, mai o am si pe ea. Nu m-am gandit inca la ce ii voi oferi, o sa fie ceva spontan”, a declarat Victor, care a mai specificat si faptul ca, recent, alaturi de iubita lui a fost intr-o vacanta in Egipt!

Citeste si articolul :   Boala rara de care sufera Mircea Badea. A fost la toti doctorii.

Autor