Antonia si fiica ei, aparitie inedita la Prima Comuniune a fetitei

Antonia se declara “Oficial, cea mai fericita femeie din lume!” de fiecare data cand este in preajma copiilor sai.

In varsta de 32 de ani, cunoscuta artista are trei copii. Maya Rosaria este fiica Antoniei din casnicia cu Vincenzo Castellano, iar Dominic si Akim sunt baietii pe care ii are cu Alex Velea.

In weekend a avut loc un eveniment foarte de important in familia Antoniei. Fetita ei, Maya Rosaria, care este de religie catolica, a avut parte de Prima Comuniune, cunoscuta si ca Prima Sfanta Impartasanie la catolici.

Vedeta a postat pe contul de Instagram cateva imagini de la ceremonie. Fetita a a avut o tinuta alba cu broderi aurii si coronita de flori pe cap. La eveniment au participat si fratii ei, Dominic si Akim. Antonia s-a imbracat intr-o rochita alba, scurta, din dantela.

Publicitate

Publicitate

“Prima Comuniune! Ce dragut! Felicitari”, “Cei mai frumosi copilasi!”, “Ce ingerasi!”, “Ce frumos a crescut Maya!”, “Superba fetita! Seamana perfect cu tine”, sunt doar cateva dintre comentariile fanilor.

Citeste si articolul :   Gheorghe Hagi si Ion Tiriac nu au fost invitati la nunta Simonei Halep

Maya a avut parte de Prima Sfanta Impartasanie cu o luna inainte de a implini 11 ani. Prima Impartasanie este precedata de o perioada de pregatire spirituala prin care copiii sunt ajutati de preot sa constientizeze importanta momentului.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.