Anca Dumitra, asa cum nu ai mai vazut-o pana acum.

Anca Dumitra este una dintre cele mai iubite actrite din noua generatie. Gianina din ”Las Fierbinti” i-a cucerit pe telespectatori inca de la primele ei aparitii in serialul de comedie transmis de PRO TV.

Actrita filmeaza in prezent pentru pelicula ”Complet necunoscuti”, o adaptare romaneasca a filmului „Perfetti Sconosciuti”. Imaginile de la filmari, postate de Anca Dumitra pe Instagram, au atras imediat atentia fanilor, care i-au apreciat look-ul si tinuta. ”Ce schimbare!!! Ai un “aer” frantuzesc….. Succes in noul proiect! Abia astept sa inceapa. Ce-a mai frumoasa si ce-a mai talentata actrita din ultimii ani. Langa tine nu cred ca m-as plictisi niciodata. Si cred ca orice barbat s-ar INDRAGOSTI, usor de tine. 😘🌹”, sunt doar cateva dintre comentariile internautilor.

Publicitate

In urma cu putin timp, actrita si-a impresionat fanii cu un alt look, total diferit de cel pe care il cunoastem. Vedetasi-a facut un selfie in oglinda, purtand ochelari si o rochie de vara.

Anca Dumitra spune ca este foarte fericita ca face parte din familia “Las fierbinti”.

”Eram inca studenta cand am dat castingul, cand am filmat pilotul si nu aveam nici cea mai mica idee unde avea sa duca totul. Insa a prins contur atat de firesc, atat de armonios. Ne-am completat cu totii atat de bine, si cei din fata camerelor si cei din spatele ei, si am avut asa o stea norocoasa care a inceput sa straluceasca din ce in ce mai mult, cu fiecare nou an, si cu fiecare nou sezon.”

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.