Gianina din „Las Fierbinti” este total diferita fata de personajul interpretat. Cum arata, de fapt, iubitul ei in viata reala.

Pe Gianina din „Las Fierbinti” o cunoaste o tara intreaga. Actrita Anca Dumitra este total diferita in viata reala. Daca in serial joaca roulul fetei timide si cu mai putina minte, in viata reala este exact opusul.

Indragita actrita este absolventa de masterat si are o viata personala frumoasa. Anca Dumitra a incearcat sa-si tina viata privata departe de ochii curiosilor. Totusi, presa a reusit sa descopere cine este iubitul ei.

Astfel, Cancan.ro a aflat cine este partenerul actritei. Potrivit informatiilor, Anca Dumitra are o relatie frumoasa si serioasa, care dureaza deja de ceva timp.

Cine este iubitul Gianinei din „Las Fierbinti”

In momentul de fata, nu se stie numele barbatului cu care actrita are o relatie, dar au fost surprinsi de paparazzi impreuna. Cei doi par ca se iubesc enorm si nu se sfiesc sa arate acest lucru. Relatia lor este cat se poate de serioasa, si tocmai de aceea actrita prefera s-o tina in anonimat.

Intr-un interviu pentru emisiunea La Maruta, actrita a marturisit ca este o persoana discreta si nu doreste sa dea detalii despre viata personala.

Anca Dumitra, despre rolul din Las Fierbinti

„Este ceea ce imi doresc sa fac, sa bucur oamenii, fie ca vorbim de telespectatori, fie de cei care vin la teatru. Personajele s-au dezvoltat pe parcurs, cu fiecare scenariu in parte si cu fiecare sezon nou filmat. S-a conturat in timp acest personaj. Cat de greu sau cat de usor, nu stiu, s-a instalat pe nesimtite. Ca sa zic asa, inocenta ei, voiosia ei (n.r.: personajul Gianinei)”, a declarat Anca Dumitra, vedeta Las Fierbinti.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.