Alex Velea a facut anuntul dupa mai bine de 7 ani de relatie cu Antonia: „A zis Da”

Dupa mai bine de sapte ani de cu Antonia, Alex Velea a facut marele anunt. De asemenea, Antonia a dezvaluit ca a obtinut divortul de la sotul ei si ca lucrurile sunt incheiate si oficial intre ei doi.

Imediat dupa ce aceasta informatie a devenit publica, Alex Velea a postat pe Instagram o fotografie in care apare Antonia, cu un inel pe deget, artistul dezvaluind astfel ca se pregateste de nunta. „A zis «Da»! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte”, a scris Alex Velea in dreptul imaginii.

Fanii au fost incantati de fotografia postata si s-au adunat zeci de mii de like-uri si sute de comentarii. „Da o mie de ori”, a raspuns Antonia, in dreptul imaginii. Printre cei care au lasat mesaje s-a aflat si Smiley. „Dragoste si bucurie”, asta le-a urat celebrul cantaret.

Publicitate

Publicitate

“FELICITARIII DUMNEZEU SA VA AJUTE SANTETI SUPERBI ATAT VOI CIT SI COPILASII VOSTRII.CASA DE PIATRA SI MULTII ANIII IMPREUNA ..FELICITARIII..👏👏❤️❤️❤️😍😍😍😍👏👏👏👏

Citeste si articolul :   Procesul dintre Antonia si Vincenzo Castellano a luat sfarsit. La cine ramane fetita

Felicitari, oameni faini 🤗 Sanatate, iubire, fericire, intelepciune, noroc 🥰 Sa fie-ntr-un ceas bun👍🏻 Doamne ajuta 🙏🏻❤️🍀

Felicitari si casa de piatra sa fiti Fericiti toata viata ❤️❤️❤️❤️❤️

Ar fi si culmea sa fi zis nu! Mai ales avand doi copii impreuna 😁!Felicitari si casa de piatra!”, sunt doar cateva dintre comentariile postate de internauti.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.