Perchezitii la Brigitte si Florin Pastrama. Acuzatii grave aduse de procurori

Politistii au facut joi dimineata perchezitii acasa la Brigitte Pastrama si sotul ei, Florin Pastrama. Potrivit informatiilor Digi24, cei doi sunt acuzati ca ar fi pus in vanzare masti de protectie contrafacute sub branduri de lux precum Gucci, Louis Vuitton si Fendi.

Potrivit unui comunicat al Politiei, in dosar sunt facute cercetari pentru infractiunea de contrafacere a unei marci si punerea in circulatie de produse contrafacute.

Perchezitiile au fost facute de politistii de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice Sector 2.

De asemenea, sunt puse in executare mandate de aducere emise pe numele celor doua persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri.

Cei doi ar fi vandut masti pe tot parcursul anului 2020. O masca costa intre 70 si 90 de lei, iar sotii Pastrama ar fi vandut sute de bucati. Anchetatorii spun ca cei doi nu aveau dreptul sa folosasca brandurile sub care vindeau marcile. In plus, fiind contrafacute, mastile nu ofereau protectie.

Citeste si articolul :   Aurel Padureanu, revoltat, la o luna dupa decesul Corneliei Catanga: „A promis Becali ca ne ajuta. N-a facut nimic...."

Brigitte Pastrama este fosta sotie a lui Ilie Nastase.

Autor