Brigitte Pastrama, lovita si tarata pe jos de sotul ei, Florin Pastrama: “Fa! Nu te potolesti…”

Brigitte Pastrama a fost  lovita de sotul ei, Florin Pastrama, iar momentul a fost surprins de fororeporterii de la Romania Tv. Fosta sotie a lui Ilie Nastase ar fi fost lovita pana cand s-a prabusit la pamant. Oamenii din jur care au vrut sa ii sara in ajutor au fost alungati de Flori Pastrama.

Incidentul a avut loc in parcarea unui supermarket din Bucuresti.

Florin Pastrama a batut-o pe Brigitte si a impins-o pe asfalt, tipand la ea: Tu si cu toata familia ta. Fa! Nu te potolesti, fa?”

In imagini de vede cum Brigitte incearca sa se ridice, dar Florin o loveste si o tranteste la pamant. Cei care au asistat la circul facut de cei doi soti au incercat sa intervina, dar au avertizati de Pastrama, devenind agresiv si cu ei.

Vedeta a negat ca sotul ei o loveste, dar cand a vazut imaginile in care era batuta, a spus ca imaginile sunt vechi.

Brigitte i-a luat apararea lui Florin si a mentionat ca imaginile erau mai vechi si ca totul este bine in mariajul ei.

Citeste si articolul :   Bianca Dragusanu a aratat de ce a fost batuta! De la cine a pornit scandalul

„Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a batut nimeni. A fost doar o cearta. Ce, oamenii nu se mai cearta?! E totul lapte si miere? Arata-mi mie o familie care nu se cearta, pe bune! Dar noi suntem invatati sa facem din tantar armasar, asta e”, spunea Brigitte.

Dupa aceasta declaratie, vedeta a recunoscut ca se certa cu Florin Pastrama, dar neaga ca ar fi fost vorba bataie, chiar daca imaginile aratau contrariul. Brigitte a dr=eclarat ca totul ar fi pornit din cauza angajatilor de la shaormerie, pentru ca sotul ei nu se impune in fata lor.

„Au furat hardul meu ars si au gasit acolo ca m-am certat cu Florin. Mare lucru… Zici ca nu se cearta toti. Nu e asa… mai avem si probleme. Nici nu ma batea in primul rand, ma certam cu el. De la angajati ma certam. Nu mai puteam… eram rupta. Munceam nonstop cu angajatii platiti. Ei ii cocoloseste pe toti angajatii, de aia m-am certat cu el. Lui ii e mila de toti, dar de mine…’, a declarat Brigitte Pastrama.

Autor