Tatal fetei de 14 ani retinuta de Politie, prima declaratie dupa ce a vazut imaginile cu bataia: “Ma duc eu…”

Adolescenta de 14 ani care a lovit minora de 13 ani din Targu Jiu, a fost retinuta. Tatal minorei de 14 ani a declarat ca fata lui “este vinovata, dar sa fie bagata in arest e prea mult, o va afecta pe viitor”.

Adolescenta de 13 ani din Targu Jiu, lovita cu bestialitate de alte patru minore

Victima lor, minora de 13 ani. a fost batuta si umilita timp de mai multe minute. Scenele au fost filmate de un baiat care era cu ele.

Dupa ce imaginile au fost difuzate in mediul online, autoritatile s-au autosesizat si au deschis mai multe anchete . Agresoarele au fost audiate de catre politistil si a trebuit sa dea explicatii si asistentilor de la Protectia Copilului.

Publicitate

Minora de 14 ani a fost retinuta pentru 24 de ore, la propunerea politistilor si cu incuviintarea procurorului de la Parchetul de pe langa Judecatoria Targu-Jiu.

Intr-o declaratie data pentru gorjonline.ro, tatal minorei retinute a recunoscut ca fiica sa este culpabila si nu a evitat sa-si asume si el ca parinte mare parte din vina, insa a spus ca nu poate accepta ca un copil de 14 ani sa fie retinut si bagat in arest.

”Abia a implinit 14 ani, luna trecuta avea 13 ani. Sunt altii cu sabii care au intrat peste oameni si nu le-a facut nimeni nimic.A avut acest anturaj de doua luni. Sotia mea a fost izolata la serviciu in mai multe randuri, cate doua saptamani, iar eu la serviciu…Am fost ingraditi de acest drept de a sta langa copiii nostri si iata consecintele. Stiu ca a fost o greseala, dar nu este tocmai in regula sa fie bagat un copil in arest. Este ceva ce nu poti sa vezi, ma pun si in postura parintilor fetelor lovite care, poate sunt mult mai cazuti decat mine. Ma duc eu in locul ei…

A cunoscut aceste fetite de doua luni, este vinovata si ea, chiar nu vreau sa-i iau apararea, insa un copil la 13-14 ani poti avea incredere in el, nu te gandesti ca ar putea face asa ceva. Dar sa fie bagata in arest e prea mult, o va afecta pe viitor, insa nimeni nu s-a gandit la asta. Poate am gresit noi ca parinti undeva, vreau sa indreptam greseala, dar fiica mea mai are dreptul la inca o sansa in viata. Si politistul a vrut el sa dea exemplu in tara sa aresteze copilul asta de 14 ani”, a spus barbatul.

Citeste si articolul :   Brigitte Pastrama, lovita si tarata pe jos de sotul ei, Florin Pastrama: "Fa! Nu te potolesti..."

”Am fost la scoala sa iau caracterizare despre comportamentul si situatia scolara a fiicei mele si mi s-a sugerat sa nu se mai duca acolo in acea scoala, sa o retrag de acolo. Chiar diriginta ei mi-a zis sa o mut ca va avea media scazuta la purtare. Ce sa fac, acum sa o las pe strada?

Fetita care a fost agresata a venit ieri, inaintea politiei, la noi acasa, impreuna cu o verisoara a ei, s-a luat in brate cu fata mea, s-au impacat, si-au cerut scuze reciproc, s-au impacat fetele.

Am fost cu ea aseara la audieri, timp de sase ore, pana la 23,30 si azi de dimineata, de la 8 pana la 15,30 cand a fost retinuta. Nu a avut, in decursul timpului, niciun fel de problema, a fost acest anturaj, dar trebuie sa indreptam copiii, nu sa acuzam si sa-i bage la arest.

Stiu ca imaginile sunt foarte dure pentru oricine si trebuie invatat din acest necaz, sa nu se mai intample asa ceva”, a declarat tatal minorei de 14 ani.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.