Monica Pop, reactie dura: „Este o lovitura! N-am crezut ca se poate intampla asa ceva”

Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, a lansat un atac daur la adresa primarului Sectorului 1.  Medicul este revoltat de decizia de a taia finantarea pentru cele patru spitale care apartin de primariei

Monica Pop, reactie dura la adresa primarului Clotilde Armand.

Clotilde Armand face ceva “ce nimeni nu a mai facut pana acum”

„Este o lovitura! N-am crezut ca se poate intampla asa ceva. Dupa cum vedeti, face un lucru pe care nu l-ar fi facut nimeni. Nu inteleg. Nu stiu cum partidul din care face parte nu spune nimic!

Este de noaptea mintii. Este o suma care, pentru Primarie, nu reprezinta mare lucru. Era un ajutor foarte clar pentru spitale, avand in vedere ca noi plateam energia electrica si termica, ceea ce este foarte important”, a declarat Monica Pop.

Medicul oftalmolog spune ca banii nu ajungeau fizic in spitale

„Aveam si o alocatie bugetara fiecare spital. Ei ne intrebau ce vrem sa facem cu banii si rezolvau ei, deci nu ne dadeau noua bani. Ne intrebau: ce ati dori? Sa reparam? De exemplu, intr-un an ne-au cumparat generator, ceea ce e foarte important.

De fiecare data ni se comunica alocatia bugetara respectiva si ne intrebau: ce doriti sa faceti cu acesti bani? Noi spuneam ce si ei rezolvau problema. Era un ajutor foarte important”, a spus Monica Pop.

Citeste si articolul :   Clotilde Armand, demisa? Vor sa o trimita la "la odihna si tratament"

„Sa stie foarte bine doamna ca daca se va intampla ca nu ne vom permite sa platim lucrurile astea, ii trimitem bolnavii sa ii rezolve dansa.

Daca asa crede de cuviinta sa lase copiii, cel mai mare spital de pediatrie din tara asta, sa lase cel mai mare spital de Oltalmologie si singurul din tara asta cu problemele care sunt. Nu mai vorbim de Spitalul de Urgenta Floreasca.

E leaganul medicinei romanesti spitalul acela. Spitalul de Arsi e unic si el. Nu se poate asa ceva. Am sperat sa o dubleze, dar in niciun caz sa o taie.

Cum poate sa faca asa ceva o doamna care este si mama? Care are si in familie oameni care au probleme. Nu pot sa inteleg cum a putut sa faca un lucru de genul asta”, a mai declarat Monica Pop, la RomaniaTV.

Monica Pop: „Mi se pare mizerabila aceasta atitudine a doamnei sa taie acest ajutor care era foarte necesar”.

Autor