Monica Pop, un nou atac la adresa autoritatilor: “Este o problema de malpraxis grav”

Medicul Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, ataca din nou autoritatile romane care se ocupa cu campania de vaccinare impotriva noului coronavirus. Doctorul intreaba de ce nu se fac teste de alergie la vaccin.

“Intrebare medicala logica :

DE CE NU SE FACE TEST Pt. ALERGIE LA VACCIN, DESI REACTIILE ALERGICE, UNELE GRAVE, SINT DESCRISE IN ORICE PROSPECT??!! N-AR MAI FI RISC DE ALERGIE! E FARA NICIO PIERDERE ( E LA ACELASI OM), , FARA RISC, FARA NCI UN COST IN PLUS!

E SIMPLU! Si AR AVEA DOAR BENEFICII!

Testul este f simplu : din seringa pregatita se introduce subcutan un strop
si se vede reactia. Stie orice medic sau asistenta. Daca e ok, se face injectia .E la acelasi pacient, nu se pierde nimic si sintem siguri ca nu va face vreo reactie alergica grava.NU e normal sa nu se faca!

Conform unei obligatii a oricarui medic , nu e permisa administrarea niciunui medicament, solutie, vaccin, orice, fara test de alergie prealabil.

Citeste si articolul :   Informatie de ultima ora! in Bucuresti si Cluj nu mai sunt locuri disponibile pentru vaccinare in etapa 2

Daca unui pacient i se administreaza ceva, orice, fara test prealabil de alergie iar pacientul face reactie alergica ,(soc anafilactic, deces), este o problema de malpraxis grav! Se pot evita usor aceste complicatii grave, nu f frecvente dar descrise, posibile si existente!”, a scris medicul Monica Pop pe pagina sa de Facebook.