Monica Pop, revoltata: “A scos tot ce e mai rau si mai urat din oameni”

Medicul Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, este revoltata pe ceea ce a adus pandemia. Intr-o postare pe Facebook, medicul spune ca pandemia a scos tot ce era mai rau si mai urat din oameni.

“CU MASCA…FARA MASCA…!

PANDEMIA ASTA A SCOS TOT CE E MAI RAU SI MAI URIT DIN OAMENI, UNII SI-AU ARATAT ADEVARATA FATA!

Dezamagiri, dezechilibru, schimbari de atitudini ale unor “cunoscuti”( asa se credea) la care, inainte, nu te-ai fi asteptat niciodata, uriciuni de caracter, ascunse inainte, uneori cu abilitate Neasteptat! Tot felul de ” nimeni” care s-au suit, aiurea, in scari pe care, in mod normal, n-ar fi ajuns niciodata ! Romanii nu au fost asa !
Se vede cum sint oamenii cu adevarat la greu! De cind e lumea!”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Publicitate

Tot intr-o postare pe Facebook, Monica Pop a dezvaluit cauza decesului lui Bodgdan Stanoevici:

“BOGDAN S-A STINS DIN CAUZA COMPLICATIILOR PRODUSE DE FORMA F GRAVA DE COVID! NU DE ALTCEVA!

Citeste si articolul :   Medic: "Peste jumatate de milion de romani vor muri de COVID, daca nu intrerupem lantul de transmitere pandemic"

GRESESC CEI CARE SPUN, DIN REA-VOINTA, CA BOGDAN S-A STINS IN URMA UNEI INFECTII DE SPITAL! NICI VORBA!

A AVUT UNA DIGESTIVA LA INCEPUT, DAR S-A VINDECAT! SPUN ASA CEI CARE NEAGA BOALA SI METODELE PROFILACTICE! SE NEGATIVASE SI LA COVID DE O LUNA DAR BOALA A PRODUS SECHELE PPULMONARE GRAVE.

MEDICII ANESTEZISTI SI NU NUMAI AU FACUT IMPOSIBILUL PENTRU A-L SALVA! INSA, NU E POSIBIL INTOTDEAUNA, DIN PACATE!”, a scris Monica Pop pe Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.