Monica Pop sare in apararea medicului Flavia Grosan: “Mi se pare absolut inadmisibil”

Medicul Monica Pop sare in apararea pneumologului Flavia Grosan si spune ca schema de tratament folosita este foarte bine adaptata si lauda rezultatele obtinute.

Totodata, Colegiul Medicilor s-a autosesizat dupa ce in presa au aparut mai multe articole, despre un medicul pneumolog care sustine ca ar face minuni si ar vindeca bolnavi de COVID cu o schema proprie de tratament si medicamente ieftine.

“Mi se pare o schema de tratament foarte bine adaptata si este foarte asemanatoare cu ceea ce foloseste domnul doctor Alexie in Statele Unite. Sunt convinsa ca bolnavii daca era o asimptomatici nu ar fi ajuns la cabinetul medicului pentru ca nu aveau de ce, iar ceilalti probabil ca nu au ajuns la ATI pentru ca exista doamna doctor.

Mie mi se pare absolut extraordinar ceea ce face. Schema de tratament nu este atipica, este o schema de tratament foarte asemanatoare cu ceea ce fac ceilalti colegi.

Numai ca exista niste atitudini pe care eu nu le inteleg, care vin fie de la ziaristi, sau de la colegi medici. Eu nu am auzit pana acum sa faca o reclamatie un medic impotriva altui medic, doar daca s-au batut sau daca au avut atitudine unul fata de altul. Eu nu am mai auzit asa ceva Eu stiu ca reclamatiile la Colegiul Medicilor se fac de catre pacientii nemultumiti, si nici intru in caz de catre un medic”, a declarat Monica Pop la Antena 3.

Publicitate

“Al doilea lucru care ne da de gandit. Eu stiu despre doamna doctor Carmen Pantis presedinta Colegiului de acolo, ca este un om foarte serios. Cum este posibil ca o reclamatie, care de obicei ajunge dupa un an, pentru ca sunt multe reclamatii, aici nu s-a intamplat nimic rau din cate stiu eu. Sunt reclamatii unde s-au intamplat lucruri grele si cu toate astea ajung tarziu, pentru ca se face o ancheta se vorbeste cu pacientii.

Citeste si articolul :   Emy, dansatoarea de manele,angajata la DSP Bucuresti, fara studii de specialitate. Cum a reusit sa aiba un punctaj mai mare decat medicii

Aici au pus pe masa Colegiului tema aceasta imediat. Mi se pare absolut inadmisibil si e de neinteles. Ceea ce face doamna doctor este un lucru absolut extraordinar si o cred ca intr-o pandemie in care exista o boala despre care nu stim mai nimic, pentru ca asta este realitatea, nu se stie mare lucru despre ea, orice fel de tratament de avangarda care da rezultate trebuie multiplicat si in nici un caz nu trebuie criticat.

Asa a fost si cu ivermectina, uitati-va ca in Statele Unite si in alte tari se foloseste schema de tratament. Niciun medic din lumea asta nu este obligat sa trateze dupa un protocol fix”, a mai spus medicul oftalmolog pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.