Monica Pop nu mai tace: “Atata amar de bani au fost aruncati pe apa sambetei”

Medicul Monica Pop este revoltata pe actuala guvernare si lanseaza acuzatii grave la adresa Executivului. Intr-o postare pe Facebook, fostul manager al Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, vorbeste despre necesitatea folosirii spitalelor de campanie.

De asemenea, medicul oftalmolog intreaba de ce nu se folosete aparatura din ele.

Iata mesajul integral, asa cum a fost postat:

“DE CE NU SE FOLOSESC SPITALELE DE “CAMPANIE”CIND E GREU ??!! NU PENTRU ASTA AU FOST FACUTE?! AR FI O SOLUTIE DACA E REAL CE AU DECLARAT CIND LE-AU FACUT!
SAU, DACA NU CORESPUND, :DE CE NU SE IA APARATURA DIN ELE SA SE FACA SECTII SUPLIMENTARE DE ATI IN SPITALE ??!!

Construite pe bani publici, ai nostri, ai tuturor! S-au laudat ca sint dotate cu tot ce trebuie : CURENT, TOATA APARATURA NECESARA, INCLUSIV DE ATI, CU PATURI de ATI, INSTALATII DE CALDURA, AER CONDITIONAT, etc, SINT PESTE 10!.

Cautati, sa vedeti declaratiile! Ar putea degreva spitalele aglomerate! Ar putea face cu continutul lor saloane de ATI !

Citeste si articolul :   Medic roman, reactie dura: "Cine ii reprezinta pe aceia bolnavi. Cine va protesta pentru drepturile lor"

Care este situatia lor acum? Au fost sau sint folosite?! Sau atita amar de bani au fost aruncati pe apa simbetei??!!”, a scris medicul oftalmolog pe pagina sa de Facebook.

Totodata, Monica Pop vorbeste si despre vaccinuri:

“CLAR! NU MA OPUN DELOC VACCINURILOR BINE TESTATE !

SE SPUNE MEREU IN MEDIA , CA EFECTELE SECUNDARE ( unele f grave) DE DUPA, NU E SIGUR CA SINT DE LA VACCIN! NU E SIGUR DECI UNELE POT FI, NU? !

Cind am atras atentia ca e un vaccin netestat indeajuns si ca nu e ok asta pt ca nu stim ce ne poate astepta, nu au avut timp sa constate efectele si sa le “amendeze” pina la punerea sa prea repede in circulatie, stiti cum a fost!!!

S-a comunicat oficial si un nr mare de vaccinati, (multi inclusiv cu rapelul), care , au facut covid.. Altii, destui, probleme grave de coagulare.

Se cam dovedeste ca nu am gresit! Din pacate!

Ce spun cei care GARANTAU ca nu e nici o problema??!! Ca vaccinul e sigur?! Cine si cum raspunde?!

Citeste si articolul :   Monica Pop e revoltata: "Nu mai ponegriti spitalele si medicii. Azi am primit un telefon"

Nu mai stergeti comentariile!!!”, scrie Monica Pop intr-o alta postare pe Facebook.

Autor