Monica Pop, foc si para: “Avertizare! Inselatorie ordinara”

Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, a postat un mesaj de avertizare pe pagina sa de Facebook. Medicul avertizeaza ca a aparut o noua inselatorie si este folosita chiar imagine sa.

Iata mesajul integral al medicului oftalmolog:

“AVERTIZARE!!! INSELATORIE ORDINARA!!!

DIN NOU.MIZERIA CU ” KETO-DIET”!!!

INVENTIE PERICULOASA!!!

NU CADETI IN PLASA!!!I? NU CUMVA SA COMANDATI !

Au inceput din nou pe fb nemernicii cu inselatoria ordinara cu un “medicament” de slabit, Keto- diet, cu poze cu mine si un interviu inventat de ei cum ca as fi slabit eu cu asa ceva! E O MINCIUNA ORDINARA, NU CADETI IN PLASA!!! Poate fi foarte toxic!, cine stie ce mizerii contine! Nu le pasa nemernicilor!!!!!

Cum ma puteam eu preta la asa o josnicie???!!! Ei se bazeaza pe naivitatea ( ca sa nu spun altfel) unora, lipsiti total de logica si de informatie!

Ar trebui sa stie oricine e interesat ca NU EXISTA PASTILE DE SLABIT!!! Daca ar exista, ar mai fi atitea si atitea milioane de grasi pe planeta???!!!

Citeste si articolul :   Dupa ce a dansat si a strigat cat au tinut-o puterile la manifestatiile anti-masca, Diana Sosoaca a gasit solutia salvatoare.

ATENTIE! Cei care vedeti reclama asta mincinoasa si interviul imaginar, va rog SA-I RAPORTATI IMEDIAT!!!”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.