Monica Pop, foc si para: “Avertizare! Inselatorie ordinara”

Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, a postat un mesaj de avertizare pe pagina sa de Facebook. Medicul avertizeaza ca a aparut o noua inselatorie si este folosita chiar imagine sa.

Iata mesajul integral al medicului oftalmolog:

“AVERTIZARE!!! INSELATORIE ORDINARA!!!

DIN NOU.MIZERIA CU ” KETO-DIET”!!!

Publicitate

INVENTIE PERICULOASA!!!

NU CADETI IN PLASA!!!I? NU CUMVA SA COMANDATI !

Au inceput din nou pe fb nemernicii cu inselatoria ordinara cu un “medicament” de slabit, Keto- diet, cu poze cu mine si un interviu inventat de ei cum ca as fi slabit eu cu asa ceva! E O MINCIUNA ORDINARA, NU CADETI IN PLASA!!! Poate fi foarte toxic!, cine stie ce mizerii contine! Nu le pasa nemernicilor!!!!!

Cum ma puteam eu preta la asa o josnicie???!!! Ei se bazeaza pe naivitatea ( ca sa nu spun altfel) unora, lipsiti total de logica si de informatie!

Ar trebui sa stie oricine e interesat ca NU EXISTA PASTILE DE SLABIT!!! Daca ar exista, ar mai fi atitea si atitea milioane de grasi pe planeta???!!!

Citeste si articolul :   ECDC da vestea pe care nu voia sa o auda nimeni. Se intampla din august

ATENTIE! Cei care vedeti reclama asta mincinoasa si interviul imaginar, va rog SA-I RAPORTATI IMEDIAT!!!”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.