Monica Pop nu s-a mai abtinut. Ce a putut sa spuna despre vaccinul AstraZeneca

Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala acuza autoritatile ca vor sa ridice restrictia de varsta in privinta vaccinului anti-Covid de la AstraZeneca.

In urma recomandarilor Grupului Stiintific si Medical din cadrul Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19, a Ministerului Sanatatii si a Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale din Romania (ANMDMR), s-a luat decizia renuntarii la limita de varsta pentru administrarea vaccinului produs de compania AstraZeneca.

Masura vine ca urmare a aparitiei noilor date stiintifice, a experientei si deciziilor altor state europene, precum si a recomandarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) pentru prevenirea infectarii cu virusul SARS-CoV-2, sens in care vaccinul AstraZeneca poate fi administrat adultilor cu varsta peste 18 ani, conform rezumatului caracteristicilor produsului, au anuntat autoritatile.

Monica Pop, reactie dura pe Facebook:

“Iar SUSPICIUNI?!

S-A ANUNTAT MEREU CA VACCINUL ASTRA- ZENECA NU E INDICAT DUPA 55 DE ANI! MIINE LA NOI SE VA RIDICA RESTRICTIA DE VIRSTA??!!

CIND AU DAT INDICATIA DE A NU SE FACE DUPA 55 DE ANI, STIAU BINE DE CE, NU?!! STUDII IN PLUS??!! Cind? PINA ACUM O LUNA NU ERA INDICAT DUPA 55 DE ANI SI ACUM E??!! PINA LA CE VIRSTA?? SAU FARA LIMITA?!

Citeste si articolul :   Ajuns la capatul puterilor, un medic roman rupe tacerea: Vin bolnavi ce nu pot fi preluati, paturile sunt pline, apar cate 13 ambulante odata. Nu mai putem

NU E ACELASI VACCIN?

In urma cu citeva minute, dl Col.Dr. Gheorghita a anuntat pe tv ca miine se va hotari ridicarea restrictiei de virsta pt acest vaccin, despre care s-a anuntat mereu ca nu se face persoanelor de peste 55 de ani!!!!!!!!!

CE SA MAI CREADA BIETII OAMENI???!!!

Daca s-au facut studii suplimentare si ” se poate” si dupa 55 de ani, de ce la noi trebuie o hotarire??!! Iar daca inainte au spus ca nu trebuue facut dupa 55 de ani, e clar ca stiau ei de ce, nu?

Se spun multe despre acest tip de vaccin! Dupa cite stim, sint state care nu-l fac! De ce strategii care genereaza mereu suspiciuni??!!”, este mesajul integral postat de Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

Autor