Raed Arafat a emis ordinele. Carantina pentru acesti romani

Raed Arafat a emis ordinele. Prefectura Ilfov a anuntat, joi seara, ca localitatile Berceni, Branesti si Otopeni intra in carantina, la ora 22:00, petru o perioada de doua saptamani.

”Ca urmare a analizei de risc efectuata de catre Directia de Sanatate Publica a judetului Ilfov si a avizului Institutului National de Sanatate Publica, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov a adoptat in sedinta extraordinara: Hotararea nr. 31 din 18.03.2021 privind propunerea instituirii masurii de carantinare zonala pentru comuna Berceni, cu satul apartinator Berceni, judetul Ilfov; Hotararea nr. 32 din 18.03.2021 privind propunerea instituirii masurii de carantinare zonala pentru comuna Branesti, cu satele apartinatoare Branesti, Islaz, Pasarea si Vadu Anei, judetul Ilfov; Hotararea nr. 33 din 18.03.2021 privind propunerea instituirii masurii de carantinare zonala pentru orasul Otopeni, judetul Ilfov”, a transmis, joi, Prefectura Ilfov.

Raed Arafat, seful DSU, a emis ordinele de carantinare, incepand de joi, de la ora 22:00, pentru o perioada de 14 zile.

Citeste si articolul :   Parintele Calistrat a rabufnit: "Dl Arafat se poarta ca Zeus, ca Nostradamus, isi asuma aceasta putere peste pozitia Patriarhului Daniel"

Potrivit deciziei autoritatilor, sunt carantinate si localitatile apartinatoare. In Berceni, rata dde incidenta este de 7,18 la mie, in Branesti 6,38 la mie, iar la Otopeni 7,04 la mie .

Autor