Ce se intampla cu emisiunea Puterea Dragostei! Andreea Mantea a facut anuntul

Frumoasa prezentatoare TV Andreea Mantea a facut un anunt in legatura cu emisiunea ”Puterea Dragostei” de la Kanal D. Gazda emisiunii le-a transmis telespectatorilor ca show-ul fenomen ”isi va inchide portile”.

Astfel ca, Andreea Mantea le-a spus concurentilor seara trecuta ce urmeaza sa se intample si cum sa se protejeze de virusul veni din China.

”Urmeaza sa va spun ceva foarte important. De astazi, competitia isi va inchide portile. In acest sezon nu vor mai intra alti concurenti cu exceptia a doua persoane care se afla in asteptare din cauza situatiei dificile prin care trece intreaga omenire si a celor care au fost sau vor fi eliminati si ar putea reveni in postura de favoriti ai publicului.

Practic, fiecare dintre voi are sanse de a ajunge in Marea Finala si de a castiga marele premiu. In aceasta perioada critica, eliminarile se vor face altfel decat de obicei. Cei care vor primi cele mai multe nominalizari nu vor fi eliminati direct, ci vor primi o banderola rosie. Cei care pe parcurs vor acumula trei banderole rosii, vor parasi competitia. In aceasta seara, favoritul publicului nu isi protejeaza casa. Fata si baiatul care au primit cele mai multe voturi din partea concurentilor nu vor pleca acasa, ci fiecare va primi o banderola rosie.

Asadar, nu ne luam la revedere de la ei, nu ii eliminam. Ii tinem aici in casa data fiind situatia cu care ne confruntam. Va trebui sa le purtati la fiecare gala (n.r. banderolele rosii). (…)

Citeste si articolul :   Printul Harry a rabufnit si a dezvaluit ce a rapus-o, de fapt, pe mama lui, Printesa Diana

Am sa va rog sa aveti grija de voi in aceste zile care urmeaza. Vedeti cu cine intrati in contact si daca simtiti ca ati atins o suprafata care ar putea fi contaminata, butonul de la lift, clanta usii, spalati-va foarte bine. Nu mai iesiti, nu va mai intalniti. Fiti mai solitari, patrati distanta! Stati departe de multime, de oameni, pentru ca este mai bine.

Pentru o perioada, va faceti voua bine. Stati acasa, ganditi-va ca poate nu o sa luati voi virusul, ci doar il purtati si il dati unui om in varsta de pe aici care are copii si nepoti si ii curmati viata intr-un punct in care nici nu trebuie. De ce permite Dumnezeu lucrurile astea, nu avem de unde sa stim”, le-a spus Andreea Mantea concurentilor.

Autor