Catalin Morosanu: “Opriti-va din tot ce aveti de facut si acordati-mi cateva secunde pentru a citi aceste randuri.”

Luptatorul de K1 Catalin Morosanu l-a vizitat sambata pe tanarul din Iasi care a mers zilele trecute pe cal pentru a-si vedea sotia la maternitate. Morosanu i-a promis barbatului ca il va ajuta sa-si gaseasca o casa.

Catalin Morosanu a scris un mesaj pe contul sau de Facebook.:

“Opriti-va din tot ce aveti de facut si acordati-mi cateva secunde pentru a citi aceste randuri. Desi nu are o casa a lui si locuieste intr-o incapere improvizata de 6 metri patrati, Sergiu ne-a oferit o lectie de iubire si umanitate pe care niciun virus nu o poate invinge.

Asta imi da incredere ca nu suntem pierduti complet moral si ca totul va fi bine, indiferent de greutatile care ne asteapta. Va fi bine pentru el, pentru noi toti.

Sergiu nu are masina sau bani de taxi, asa ca a urcat pe cal pentru a ajunge la maternitatea din Iasi unde sotia lui a nascut un baietel. O poveste care trebuie sa ne fie exemplu in aceste zile. Nu banii sunt totul in viata, iar situatia dramatica prin care trece intreaga omenire ne arata asta.

Citeste si articolul :   Inca un oras intra in carantina. Vei iesi din casa doar cu declaratie sau adeverinta

Cei care ne conduc trebuie sa ia exemplu. Oameni buni, aratati ca va pasa de voi, de semenii vostri. Opriti-va din a fi rai si hapsani acum, cand intreaga umanitate sta in mainile voastre.

Ca sa nu va mai tin mult. Sergiu jr a venit acasa alaturi de mama si e bine sanatos. De luni, vom incepe demersurile pentru a putea gasi solutia ca familia formata din 2 adulti si 3 copii mici sa aiba parte de o casa adevarata.”

Autor