Oana Roman are iar probleme: “A ramas mama fara pensie”

Oana Roman a fost nevoita sa isi gaseasca alte modalitati prin care sa isi suplimenteze veniturile pentru ca proiectele in care era implicata au fost puse pe pauza in aceasta perioada.

Cum aceasta o are in ingrijire pe mama sa, Oana Roman recunoaste ca foloseste uneori si bani din pensie.
Cand Oana Roman a mers la posta pentru a ridica pensia Mioarei Roman, functionarele i-au spus ca au ramas fara bani. Astfel, Oana s-a vazut nevoita sa revina intr-o alta zi pentru a incasa pensia cuvenita mamei ei.

“Astazi m-am dus la Posta si ce credeti. Nu au fost bani. Prima oara cand mi se intampla chestia asta. Mi-au explicat doamnele foarte frumos ca au trimis toti banii pe care i-au avut si ca n-au trimis toti banii pt pensii si ca n-au incasari si n-au bani si ca trebuie sa-i primeasca maine sau luni. Uite asa a ramas mama fara pensie.”, a spun Oana.

Citeste si articolul :   Alexandru Rafila avertizeaza: "Este scenariul cel mai prost care ar putea sa se intample"

Oana Roman a marturisit ca pandemia de COVID-19 i-a afectat destul de mult activitatea profesionala.

Publicitate

Fiica lui Petre Roman este singura care aduce bani in casa, sotul ei nu mai lucreaza. Oana recunoaste ca este o perioada mai dificila si ca incearca sa gaseasca alte solutii pentru castiguri financiare. Oana Roman a mai precizat ca problemele din casnicia ei cu Marius au disparut. Perioada izolarii i-a apropiat si mai mult pe cei doi soti, asadar acestea nu se mai gandesc la divort.

“Sa stii ca este o perioada in care, culmea, ne-am apropiat mult. Este o perioada in care ne-am certat foarte putin, mult mai putin decat ne certam inainte. Si, per total, toata aceasta perioada in care am stat impreuna –lucru care nu mi s-a intamplat de foarte mult timp – a fost, si este, de bun augur din punct de vedere al relatiei noastre personale. Si Doamne ajuta sa o tinem tot asa de acum incolo. Chiar pot spune ca, din punctul asta de vedere, izolarea a fost un lucru bun pentru noi si este un lucru bun pentru noi pentru ca suntem ok. Suntem chiar ok! Doamne ajuta!”, a spus Oana Roman intr-un interviu pentru ciao.ro.

Citeste si articolul :   Curs valutar BNR, miercuri, 4 noiembrie 2020. Ce se intampla astazi cu principalele valute

“Cu banii… ce sa zic… e complicat pentru ca eu nu mai am clienti care functioneaza. Unul din clientii mei si-a reorientat activitatea si, ma rog, o sa reincepem sa colaboram un pic, dar evident ca nu mai sunt aceiasi bani ca inainte. Mai aveam niste bani… incep sa se duca… si tot imi caut divese colaborari din care cat de cat sa reusesc sa castigam niste bani incat sa putem sa supravietuim in aceasta perioada. Marius nu poate lucra deloc pentru ca el era sofer la o companie de ridesharing si, practic, activitatea lor acum s-a stopat… si-mi este si frica sa il las sa mearga, sa fiu sincera. Iar eu incerc sa ma reorientez cat pot de mult, sa lucrez online sa mai castig cat pot din zona asta, dar evident ca este complicat. Mama are pensie, ne mai ajutam si cu asta. Stiu ca toata lumea a titrat ca Oana Roman a dat faliment si traieste din pensia mamei. Nu, nu traiesc doar din pensia mamei, mai aveam si eu niste bani pusi deoparte. Nu foarte multi, dar aveam. Mai iau cate un ban de ici-colo, dar cu siguranta veniturile nu sunt aceleasi”, a mai declarat Oana Roman.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.