O tara intreaga se amuza pe seama aventurilor lui Sorin Bontea in Asia, dar putini sunt cei care stiu ce familie frumoasa a lasat el acasa

Chef Sorin Bontea este cunoscut de mai multi ani publicului din Romania.

Dupa ce a fost jurat in emisiuni precum „Masterchef” si „Chefi la Cutite”, celebrul bucatar participa acum la emisiunea-concurs Asia Express: Drumul Comorilor.

Desi el este persoana publica, nu acelasi lucru se poate spune si despre familia lui, pe care o tine cat mai departe de ochii curiosilor.

Chef Bontea a cucerit romanii atat cu preparatele lui, cat si cu umorul. Si desi vorbeste cateodata despre copiii si sotia lui, acestia nu apar des in public.

Publicitate

Daca cei doi copii ai lui Sorin au mai fost vazuti ocazional, sotia acestuia nu a fost vazuta niciodata la televizor sau in presa. Sorin Bontea este insurat de 25 de ani.

Publicitate

A povestit, in trecut, ca a cunoscut-o la o petrecere, iar el a fost cel care a facut primul pas si i-a daruit un trandafir. Apoi i-a gatit mancare chinezeasca. Intr-un interviu acordat Unica, chef-ul a povestit ca si sotia lui gateste foarte bine.

Citeste si articolul :   Dupa ce Plaquenil, medicamentul pe baza de clorochina, a fost directionat catre pacientii cu COVID-19, a aparut o alta mare problema in Romania

Chef Bontea si sotia

„De cele mai multe ori gateste sotia, si o face extrem de bine, preparatele ei sunt de nota 10. Am si eu un chef in bucatarie!”, a afirmat el. De atunci au ramas impreuna. S-au casatorit in anul 1994, iar in prezent au doi copii: Miruna si Iulian.

Bontea si Copiii

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.