Medicul Flavia Grosan a dezvaluit schema tratamentului “minune” pe care a aplicat-o bolnavilor de COVID

Medicul Flavia Grosan a  vorbit despre schema de tratament pe care aplicat-o bolnavilor de Covid.

“In zece zile pacientii mei sunt ok, mai stau patru zile in izolare dupa care isi reiau activitatea. In reportajul cu care am pornit am spus o mie. Nu o mie. Eu am mii! Pentru ca intr-o casa sunt trei, patru pacienti COVID, si pe toti patru i-am tratat. Deci sunt mii si mii de pacienti care au mers foarte bine.

Acum, ca ar fi ajuns in spital, stiu trei cazuri care au ajuns in spital, nu sunt perfecta nici eu. Poate sunt mai multi, nu stiu! In general, feedback-ul este bun de la pacientii mei.

Eu am o schema in care fiecare medicament stie ce face. Daca imi spune ca pacientul are febra, ceva nu e in regula. Daca imi spune ca tuseste, ceva nu e in regula. Eu controlez povestea. E o poveste, pentru ca eu ma adresez lumii. Si va ramane aceasta poveste scrisa de mine.

Claritromicina singura, nu poate face fata. Ea este vedeta, dar are nevoie de ajutoare. Regina este Ventolin, regele este Flixotide.

Ei nu au inteles de ce sunt eu impotriva Codeinei. Eu nu vreau Codeina care sa imi lase secretiile in plamani. Eu prefer bronhodilatatorul, Ventolin. Cu fiecare in parte am stat si am explicat cum sa ia acel Ventolin.

Eu am initiat camera de inhalare. Este o sticluta de plastic de care atasezi spray-ul si din care inhalezi din camera. Stiu sigur ca imi ajunge in plaman. Altfel nu!

Eu asa am tratat COVID-ul. Eu sunt pe aceeasi schema de zece ani. Nu de ieri, de azi, de zece ani. Covid-ul este o raceala zdravana, mai fitoasa asa, un virus un pic mai agresiv, simptomele sunt un pic mai brutale. Trebuie tratat de la primul simptom, intri pe tratament sa nu-i dai voie sa coboare.

Rolul schemei mele este antiinflamator, sa limitez raspandirea COVID-ului, sa limitez actiunea lui inflamatorie. Eu asa am tratat Covid, in stilul asta”

Citeste si articolul :   Dana Budeanu o sustine pe Flvia Grosan: "Ceea ce traim este un film din pacate regizat"

Schema nu este batuta in cuie, o adaptam la pacient. Schema mea nu are cortizon, dar cand e cazul, il dau, a declarat Flavia Grosan, la Antena 3.

Flavia Grosan, prima reactie dupa scandalul iscat.

”Faptul ca am fost alaturi de ei inca de la inceputul pandemiei. Cand s-a declansat prima stare de urgenta, eu am fost acolo si le-am spus „stati calmi, sunt langa voi, este o pneumonie”. Le-am transmis energia mea pozitiva, increderea, ei au venit langa mine (…) S-au creat grupuri pe Facebook, ma suna la telefon, primesc mesaje de sustinere. Sunt coplesita de ce mi se intampla”, a spus medicul pentru sursa citata mai sus.

Doctorita a marturisit ca reclamatia a fost realizata de o colega.

”Dupa atat munca, o munca enorma pe care am avut-o, Lavinia, asistenta mea a muncit enorm anul acesta, sa fii invitat la Comisia de etica pentru ca ti-a facut reclamatie o colega, nu un pacient, deci nu vorbim de malpraxis, mi s-a parut ca traiesc intr-un film american. Nu imi vine sa cred asa ceva (…) Eu am o schema in care stiu ce face fiecare medicament. Daca imi spune ca pacientul are febra, ceva nu e in regula (…) Eu ma adresez lumii, oamenilor simpli. Eu trebuie sa fac o poveste si va ramane aceasta poveste scrisa de mine!”, a mai declarat medicul pneumolog.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.