Se strange cureaua rosie in jurul Capitalei. Cum va arata carantina in Bucuresti

Se strange cureaua rosie in jurul Capitalei. Romania se confrunta cu o situatie grea din cauza numarului tot mai mare de cazuri noi de infectare cu covid-19. Mai multe localitati din jurul Capitalei sunt inchise din cauza pandemiei de coronavirus. La ora actuala sunt filtre de politie peste tot.

Judetul Ilfov este judetul cu cea mai mare rata de infectare, 6,37 de cazuri la mia de locuitori.

Localitatile din jurul Capitalei care s-au inchis din cauza pandemiei: Berceni, Branesti, Otopeni, Bragadiru, Chiajna, Cornetu, Dobroesti, Clineceni, Ciorogarla.

Planul de restrictii pentru Capitala. Cum va arata carantina in Bucuresti

Publicitate

Potrivit Antena 3, Capitala ar putea intra in carantina de weekend.  Masurile ar putea intra in vigoare chiar de saptamana viitoare.

Printre restrictiile de carantina pentru Capitala ce s-ar putea aplica in weekend se numara inchiderea mall-urilor, inchiderea salilor de fitness, interzicerea parasirii localitati. Restrictiile ar putea fi applicate in Bucuresti, dar si in judetul Ilfov.

Citeste si articolul :   O noua lovitura pentru romani. Noi restrictii la granita.

Planul de restrictii pentru Bucuresti:

Inchiderea mall-urilor
Inchiderea salilor de fitness
Interzicerea parasirii localitatii
Interzicerea circulatiei pet imp de noapte intre orele 18.00 – 05.00.

Restrictiile ar putea intra in vigoare incepand de weekend-ul viitor. Circulatia in Bucuresti ar putea sa fie conditionata de declaratia pe propria raspundere. Cetatenii vor putea iesi din case doar in caz de urgente medicale, pentru ingrijirea unei persoane varstnice sau atunci cand ar trebui sa achizitionam alimente.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.