Politistii au prins hotii care i-au spart casa lui Vanghelie. Ar fi furat bunuri de 300.000 de euro

Politistii i-au prins pe barbatii care, in luna ianuarie, ar fi spart casa lui Marian Vanghelie. Trei barbati, despre care politistii spun ca fac parte dintr-o grupare specializata in spargeri de locuinte, au fost retinuti. Acestia ar fi furat din casa lui Vanghelie bijuterii, ceasuri si un tablou.

Politistii au retinuti trei barbati banuiti ca au spart o casa din Snagov in luna ianuarie, de unde au furat bijuterii, ceasuri si un tablou in valoare totala de 300 de mii de euro. Potrivit unor surse, casa din care au fost furate bunurile este a lui Marian Vanghelie.

Publicitate

„In urma activitatilor investigativ-operative a reiesit faptul ca la comiterea faptei au participat membrii unei grupari infractionale, specializata in comiterea de infractiuni de furt din locuinte”, a declarat Ana Ciolca, purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov.

In cursul zilei de miercuri, politistii au facut mai multe percheziti in Bucuresti si Teleorman, in urma carora ar ridicat suma de 7.300 de lei, ceasuri si bijuterii.

Cei trei barbati retinuti, cu varste cuprinse intre 40 si 48 de ani, vor fi prezentati joi Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea cu propuneri de arestare preventiva.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.