Dana Budeanu, foc si para dupa ce doctorita Flavia Grosan a fost pusa la zid: “Spitalul a devenit imaginea morgii. Doamna nu este un vraci”

Dana Budeanu sare in apararea medicului Flavia Grosan, pneumologul care a spus ca a vindecat peste 1000 de pacientii bolnavi de COVID-19, folosind cu o schema de tratament diferita.

”Ofera o alternativa la aceasta psihoza. Aceasta psihoza face enorm de multe victime. Este firesc ca oamenii sa nu mai aiba incredere sa mearga la spital. Cine ar avea, cand pe absolut toate posturile TV toti acesti „specialisti” ne explica ca pur si simplu traim apocalipsa.

Eu daca ma imbolnavesc, ma duc la spital? Nu! De ce? Pentru ca imi este frica sa ma duc la spital. Spitalul a devenit imaginea morgii. Nu am vazut niciun medic de la ATI, de oriunde, dintr-un spital COVID-19, care sa iasa si sa spuna: „Stati linistiti, veniti! Avem grija de voi!” Nu, toata lumea iese si spune „murim”, „se moare”; „nu mai avem niciun loc” – adica nu mai avem niciun loc, nu mai veniti.

Eu sunt un om normal, in acesta pandemie eu unde ma duc? Doamna doctor a iesit, nu am auzit de ea un an, foarte grav de ea si de multi altii ca dansa. Noi oamenii nu am auzit de ea, de ce nu am auzit de ea?!

De ce cei asimptomatici, cu forme usoare, nu sunt tratati asa cum ni s-a prezentat, online. De ce nu au voie sa ia si alte medicamente? Doamna nu este un vraci, este un pneumolog care trateaza cu medicamente de la farmacie. Nu este nimic fantastic, nu se fac vraji la dansa pe online. De ce o linsam pe ea?! Eu astazi daca ma imbolnavesc, ma duc la ea pentru ca imi e frica sa merg la spital”, a declarat Dana Budeanu la Antena 3.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.