Mirela Vaida, atacata cu o caramida in direct. Uluitor ce s-a intamplat in timpul emisiunii Acces direct

Mirela Vaida a trecut prin momente cumplite. Vedeta a fost atacata in direct, chiar in timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

Clipe de groaza pentru prezentatoarea emisiunii Acces Direct dupa ce o femeie fara haine pe ea a patruns in platou si a aruncat cu o caramida in Mirela Vaida.

Producatorii emisiunii si membrii echipei au chemat imediat Politia si Ambulanta.

Agresoarea, dezbracata, avea o caramida in mana si ii cerea Mirelei Vaida sa-i dea niste bani. Vedeta a declarat ca nu o cunoaste pe aceasta femeie.

Publicitate

Dupa ce emisiunea a fost reluata, Mirela Vaida a spus ca este socata si ca se teme pentru siguranta ei. De asemenea, prezentatoarea a anuntat ca in ultimul timp a primit amenintari pe internet de la o persoana care se recomanda Magdalena Serban, criminala de la metrou.

“Am chemat Politia (…). Sunt in soc. Imi este frica pentru viata mea. Nu am depus o plangere la Politie dar poate ar trebui sa o fac, pentru ca primesc foarte multe amenintari inclusiv pe Facebook si pe Youtube de la o doamna care se intituleaza Magdalena Serban si care imi spune vei plati toata viata pentru ce mi-ai facut la Acces Direct, ca din cauza ta fac puscarie. Dupa 16 ani o sa ies si o sa te omor. Magdalena Serban este criminala de la metrou care este in puscarie si imi este teama ca ea chiar ma ameninta, asa ca voi lua lucrurile mai in serios.

Citeste si articolul :   Rasturnare de situatie la Acces Direct. Totul a fost o mare minciuna. Unde a plecat Vulpita

In momentul in care sunt atacata in direct cu pietroi poate fi clar incadrare de tentativa de omor. Femeia asta a venit fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu ca nu m-a nimerit”, a spus Mirela Vaida, imediat dupa reluarea emisiunii Acces direct.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.