Oana Zavoranu, atac dur la adresa Deliei: Merge pe strada in pijamale, nepieptanata, neingrijita, sleampata.

Oana Zavoranu o ataca, de acesta data, pe Delia. Vedeta spune ca a indragit-o pe cantareata, dar acum nu-i mai plce modul in care se comporta

Oana Zavoranu: “Are atitudine de cucu”

Pe Oana Zavoranu o stie intreaga tara, aceasta fiind una dintre cele mai rebele prezente feminine din showbiz-ul romanesc. Bruneta a declarat ca nu o mai apreciaza pe Delia, desi aceasta i-a fost extrem de draga la un moment dat. ” Imi placea, dar acum nu prea mult. E talentata, dar i s-a urcat rau la cap de cand cu banii lu barbata-su, bagatul in seama de Antene si altii. Si si-o arde asa mai pe neinteleasa si interesanta sau neinteresata de ce zice lumea daca merge pe strada in pijamale, nepieptanata, neingrijita, sleampata. Si are atitudine de cucu„, a declarat Oana Zavoranu despre Delia.

Oana a mai spus ca nu este nimic feminin la Delia

„.Nu e genul meu de feminitate, nu imi place ce vad ca se intampla cu ea ACUM. Si mi-as dori sa redevina femeia ingrijita care se respecta prin tinuta si atitudine si, automat, si pe cei din jur. Eu una nu o pot urmari, ma oboseste si imi da un vibe ciudat, de turbulenta grava. Sorry pentru fanii ei neintelesi si sleampezi ca ea„, a scris Oana Zavoranu pe contul de Instagram.

Autor