Delia a luat o decizie grea, la 38 de ani: “A suferit enorm”

Delia este considerata una dintre cele mai bune voci din Romaniei. Artista are o cariera bine pusa la punct, un sot care o iubeste si o familie fericita! Totusi, putine persoane stiu ce durere ascunde sufletul Deliei.

Delia, cea mai mare durere din suflet

Delia are o cariera fulminanta, milioane de fani in toata tara, dar nu este pe deplin fericita. Nu are un copil.

Delia s-a casatorit in anul 2012,cu omul de afaceri Razvan Munteanu, iar relatia lor este una dintre cele mai frumoase.

Delia a declarat de multe ori ca isi doreste enorm un copil. Artista este foarte apropiata de copiii surorii sale, Oana, pe care ii filmeaza mereu si i-a si botezat, impreuna cu sotul ei.

De ce nu are Delia un copil?

Ginei Matache, mama artistei a declarat ca fiica ei are probleme de sanatate, care o impiedica sa devina mama:

„In tinerete ramaneam insarcinata si daca beam apa, insa Delia nu poate. Iti dai seama ca nu am facut tratamente cum incearca ea acum… si nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau asa, d-astea. S-a saturat si ea sa fie intrebata cand face un copil”, a spus Gina Matache, anul trecut la „Rai da’Buni”.

Citeste si articolul :   Alerta: Decizie de ultima ora luata intr-un oras din Romania. Se inchid scolile

Dupa ani de zile de tratamente, care nu au dat niciun rezultat, Delia a renuntat la visul ei de a fi mama:

“Delia si sotul ei sunt extrem de discreti atunci cand vine vorba despre acest subiect, sunt destul de sensibili. Delia constientizeaza si ea ca are aproape 39 de ani si ca daca nu s-a intamplat nimic in patru ani, este greu de crezut ca lucrurile se vor schimba. Dupa primele tratamente a suferit enorm, dar acum a invatat sa ia lucrurile ca atare si sa se bucure de ceea ce ii ofera Dumnezeu. Este pur si simplu fascinata de copiii surorii sale, cu care are o legatura speciala ”, a declarat o persoana apropiata Deliei, pentru Impact

Autor