Culita Sterp paraseste Survivor Romania? Ce intelegere a facut cu iubita sa

Culita Sterp ar putea renunta la Survivor Romania 2021 deoarece ar fi facut o intelegere cu iubita sa Daniela.

Potrivit apropiatilor lui Culita Sterp,  acesta ar renunta la Survivor Romania 2021 pentru a fi prezent la nasterea copilului.

”Culita si Daniela au decis sa fie impreuna in momentul in care el va deveni tata. Nu este clar cum va parasi emisiunea, cum se va intoarce in Romania in timp util, dar cu siguranta o va face. Ori are o intelegere cu producatorii, ori va face in asa fel incat sa fie eliminat, dar, ceea ce e sigur, Daniela il vrea aproape cand va naste, iar Culita va fi acolo”, a spus un apropiat de-al familiei Faimosului de la Survivor Romania 2021 pentru Fanatik.

Duminica trecuta Daniela i-a transmis un mesaj clar ca mai are doar 5 saptamani pana in momentul in care va naste.

Publicitate

Faimosul ar putea ar putea cere producatorilor sa se descalifice sau ar recurge la o metoda incat sa fie eliminat.

Citeste si articolul :   Daniela, mesaj emotionant pentru Culita. Faimosul revine in tara

Culita Sterp nu stie care va fi numele copilului.

”Sa te gandesti si tu ce nume sa ii punem la al nostru (e vorba de copil, n. red.) ca eu nu am nicio idee”, i-a transmis Culita Sterp Danielei.

”Da, iubire, m-am gandit, am si visat un nume, ti-l spun cand vii. Te rog sa ai grija de tine si sa ramai tot asa calm”, a spus Daniela.

„Am reusit sa vorbesc cu Daniela, pentru ca imi este foarte dor de ea. M-a bucurat, dar m-a si intristat pentru ca m-a facut sa-mi fie si mai dor de ea. Mi-a spus ca am devenit unchi. Este ceva minunat si am o nepotica pe nume Carla. Este fetita surorii mele Ileana si abia astept sa ajung acasa sa o iau in brate”, a spus Culita Sterp, la Survivor.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.