Victor Ponta a facut anuntul: “Am facut cel mai bun lucru”

Victor Ponta si sotia sa, Daciana Sarbu o vor sarbatori pe fiica lor, Maria. Copila a implinit sapte ani de curand, dar face un an de cand a se afla in familia fostului premier al Romaniei. Presedintele Pro Romania a declarat, in emisiunea lui Denise Rifai, ca mai are o fetita.

Toata lumea stie ca are un un baiat de 17 ani din casatoria cu Roxana Ponta, si o fata de 12 ani din actualul mariaj cu Daciana Sarbu. Familia fostului premier s-a marit, iar Maria a adus multa fericire in casa.

Victor Ponta a declarat la Antena 3 ca saptamana viitoare, Maria implineste un an alaturi de el, de sotia lui Daciana si fratii ei.

„Am facut cel mai bun lucru pe care puteam sa-l facem vreodata”

Publicitate

„Maria implineste un an alaturi de noi saptamana viitoare. Si toata familia considera ca am facut cel mai bun lucru pe care puteam sa-l facem vreodata”, a spus Victor Ponta.

Citeste si articolul :   Ponta si Tariceanu se unesc sub un singur partid: Pro Romania Social-Liberal. „Ne vom lupta cu PNL, USR si Iohannis

Pe 25 decembrie 2020, Cuplul Victor Ponta si Daciana Sarbu anuntau ca au devenit parinti pentru micuta Maria.

„Cele mai mari daruri din viata noastra sunt oamenii. In mod miraculos si neasteptat, viata ne-a daruit un suflet nou. Anul acesta in familia noastra a aparut Maria. Si bucuria de a fi mama din nou, cu toate intrebarile, temerile si incantarile pe care le are orice familie in care mai vine un copil”, scria Daciana Sarbu, pe pagina de Instagram.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.