Daniela, iubita lui Culita Sterp, mesaj dur pe retelele de socializare: “Cel mai usor este sa te grabesti sa judeci, dar daca te pui in locul unui om”

Iubita lui Culita Sterp, Daniela, a postat un mesaj pe instagram referitor la situatia provocata de Georgiana la mutarea in echipa Faimosilor.

„Au aparut tot felul de comentarii pro si contra acceptarii Georgianei in echipa Faimosilor. De multe ori uitam ca si noi, atunci cand gresim avem nevoie de o a doua sansa si nu doar asta, multi nu intelegem ce privilegiati suntem ca ne-am nascut in familii bune, cu un trai decent si cu iubire din partea familiei.

Sunt oameni care nu au avut aceeasi sansa in viata ca mine sau ca tine, nu au avut parte de educatia mea sau a ta.

Cel mai usor este sa te grabesti sa judeci, dar daca te pui in locul unui om care a crescut in conditii dificile, poate ajungi sa intelegi ca nu toate lucrurile in viata se intampla din vina ta si exista traume din copilarie care te fac sa devii omul de astazi. Acum, e randul ei sa arate daca isi merita cu adevarat locul acolo sau sa plece acasa.”, este mesajus scris de  Daniela, iubita lui Culita Sterp, pe instagram.

Georgiana a luat decizia sa se alature Faimosilor

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.